Hybel køber 65.000 kvm jord i Østerhåb Vest: Se planerne for nyt boligkvarter

Hybel A/S har købt området, der er skraveret med rødt. Kommunen sælger i år små hundrede boliger nord for Hybels jord op til Østerhåbsvej. Kort: Horsens Kommune

Hybel køber 65.000 kvm jord i Østerhåb Vest: Se planerne for nyt boligkvarter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det lokale byggefirma Hybel A/S har købt små 65.000 kvm jord vest for Torsted af Horsens Kommune. Der er 60 parceller på grunden, hvoraf Hybel selv på forhånd sætter sig på 15-20 grunde til et rækkehus-byggeri.

Horsens: Horsens Kommune har på byrådsmødet i denne uge solgt små 65.000 kvm jord i Østerhåb Vest til det lokale byggefirma Hybel A/S.

Der er tale om ca. 60 parceller til boliger, der vil blive udbudt til salg så hurtigt som muligt, fortæller Brian Langvad, direktør i Hybel A/S. Om alt går vel, vil de første spadestik kunne tages i slutningen af året.

- Vi forestiller os, at der skal være en blanding af parcelhuse, tæt-lavt byggeri (rækkehuse, red.) og såkaldte kompaktgrunde, hvor man kan bygge et parcelhus på en lidt mindre grund, omkring 400 kvm. Det er der stor efterspørgsel efter lige nu, siger Brian Langvad.

Hybel har på forhånd sat sig på det tæt-lave byggeri, 15-20 parceller, men på resten af parcellerne vil der ikke være pligt til at opføre et Hybel-hus.

- Alle er velkomne til at købe en grund, siger Brian Langvad, der regner med, at grundene kommer til salg i efteråret.

Det var helt oplagt for Hybel A/S at komme med et bud, da jorden blev sat i udbud, konstaterer Brian Langvad.

- Vi har tidligere gjort det på samme måde i Tyrsted og Stensballe. I Torsted er der en særdeles positiv udvikling i byggeriet, og den vil vi gerne være en del af. Jeg er ikke i tvivl om, at der nok skal være efterspørgsel på grundene, siger han.

I Torsted er der en særdeles positiv udvikling i byggeriet, og den vil vi gerne være en del af.
Brian Langvad, direktør, Hybel A/S

Alle tre etaper planlagt

Med Hybels jordkøb er alle etaper i udstykningen Østerhåb Vest planlagt.

I næste uge ventes Horsens Kommune at sætte 42 byggegrunde i første etape, Kaprifolien, til salg. Byggemodningen af grundene bliver færdig i juni, og på byrådsmødet 28. maj godkendte byrådet mindstepriserne for at erhverve en grund. De bliver på mellem 695.000 og 925.000 kr., hvilket giver en gennemsnitspris på 838.095 kr.

Etape to i Østerhåb Vest, Druehylden med 52 grunde, forventes sat til salg i oktober.

Hybel køber 65.000 kvm jord i Østerhåb Vest: Se planerne for nyt boligkvarter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce