Hul på bylden: Nu sælges der grunde i Egebjerg

For et år siden tog borgmester Borgmester Peter Sørensen (S) til venstre første spadestik sammen med Michael Mortensen, der med sit firma Hybel stod for at bygge husene på udstykningen. Arkivfoto: Lars Juul

Hul på bylden: Nu sælges der grunde i Egebjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter en træg start er der for alvor kommet gang i grundsalget i det nordlige Egebjerg. Nu er der kun 21 grunde tilbage.

Egebjerg: Starten på salget af byggegrunde i Egebjerg-udstykningen Egebjerggårdsvej i det nordlige Egebjerg, gik i første omgang dårligere end forventet.

Det er der til gengæld blevet rådet bod på i dag, hvor der kun er 21 grunde tilbage ud af de 47 grunde, der blev sat til salg i juni 2016.

Det fortæller salgskonsulent og bosætningsguide i Horsens Kommune, Mette Munk Lauritsen.

- Man kan sige, at vi nu har fået hul på bylden. Nu sælger vi det antal grunde, som vi havde forventet på forhånd, siger hun.

Da Horsens Kommune satte grundene til salg, var det på baggrund af en stor interesse for området.

- Vi satte dem til salg, inden vi var gået i jorden, og det var en stor fejl. Det gør vi ikke igen, fortæller Mette Munk Lauritsen.

- Man kunne simpelthen ikke få et overblik over området. Vi gik rundt på kornstubbe og et hav af skelpæle, og man kunne ikke orientere sig. Der var virkelig en stor interesse for området på forhånd, men den mistede folk hurtigt. Det var rigtig ærgerligt, siger Mette Munk Lauritsen.

Man kan sige, at vi nu har fået hul på bylden. Nu sælger vi det antal grunde, som vi havde forventet på forhånd.
Mette Munk Lauritsen, kommunens salgskonsulent

Brødtekst

Første spadestik

For et år siden kunne borgmester Peter Sørensen (S) og familien Bjerre Jensen sætte det første spadestik i jorden på Skovmærket.

På det tidspunkt var der solgt seks grunde - siden er der sket meget, fortæller Mette Munk Lauritsen.

- På de to veje, Martsviolen og Skovmærket, er der kun ganske få grunde tilbage. På Majblomsten, der er den vej, der ligge tættest på et lille regnvandsbassin, har det været lidt sværere - det er der nok ikke nogen årsag til ud over, at folk bygger, hvor der i forvejen bliver bygget. Nu er det første hus bygget på Majblomsten - og nu har jeg lige solgt to, så dér går det også rigtig fint. Der er nogle grunde tilbage i området, og vi løber nok ikke tør for grunde lige med det samme, siger kommunens salgskonsulent.

I lokalplanen for området er der åbnet mulighed for, at der kan bygges 140 boliger i området i det nordlige Egebjerg.

Horsens Kommune har netop købt jorden til de næste etaper, så nu går museet i gang med at forundersøge arealerne, så der kan udstykkes endnu flere grunde.

Hul på bylden: Nu sælges der grunde i Egebjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce