Hospitalsdirektør overtager ny lederstilling: - Min plan er at vende tilbage til Horsens

Lisbeth Holsteen Jessen er i en periode konstitueret til et nyt job i regionen, men hun forventer at vende tilbage til jobbet som hospitalsdirektør på Regionshospitalet Horsens - en stilling, hun har haft siden 2008. Arkivfoto

Hospitalsdirektør overtager ny lederstilling: - Min plan er at vende tilbage til Horsens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra 1. april og frem til ca. 1. november bliver hospitalsdirektør Lisbeth Holsteen Jessen, Regionshospitalet Horsens, konstitueret koncerndirektør i Region Midtjylland.

Horsens: Lisbeth Holsteen Jessen, der siden 2008 har været hospitalsdirektør på Regionshospitalet Horsens, skal i en periode på ca. syv måneder være koncerndirektør i Region Midtjylland med arbejdsplads i Viborg.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Region Midtjylland.

Regionens forretningsudvalg har tirsdag konstitueret Lisbeth Holsteen Jessen som koncerndirektør med særligt ansvar for psykiatri- og socialområdet, praksisområdet samt kommunesamarbejdet.

Det sker i forlængelse af, at den nuværende koncerndirektør på området, Christian Boel, fratræder 31. marts for at blive regionsdirektør i Region Nordjylland. Konstitueringen, som er gældende fra 1. april og frem til ca. 1. november, sker med forbehold for, at regionsrådet senere på måneden godkender beslutningen, fremgår det.

En erfaren leder

Regionsrådsformand Anders Kühnau (S) glæder sig over, at Lisbeth Holsteen Jessen har takket ja til i en periode at løfte opgaver i direktionen, siger han i pressemeddelelsen og uddyber:

- Med Lisbeth får vi erfaren leder, der har et godt kendskab til indholdet i stillingen. Jeg er sikker på, at både psykiatri- og socialområdet, praksisområdet samt kommunesamarbejdet vil være i gode hænder hos hende.

Selv siger Lisbeth Holsteen Jensen til Horsens Folkeblad, at det er en stor og vigtig opgave, hun nu tager fat på.

- Psykiatri- og socialområdet er også en vigtig del af opgaverne, og samarbejdet med praksisområdet og kommunerne er helt afgørende, hvis vi sammen skal løse de opgaver, vi står overfor, siger hun.

Stillingen som den fremtidige koncerndirektør vil blive slået op i løbet af august, og Lisbeth Holsteen Jessen forventer, at hun vender tilbage til jobbet som hospitalsdirektør i Horsens.

- Min plan er at vende tilbage, og jeg håber, at jeg kan bringe en masse erfaringer fra Viborg med tilbage til Horsens, siger hun.

Hospitalsdirektør overtager ny lederstilling: - Min plan er at vende tilbage til Horsens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce