Horsensianer dyster om at blive årets ildsjæl

Lige nu kæmper Bjarne Ilkjær, formand for ungdomsudvalget i Hatting Torsted IF, for at blive årets ildsjæl. Lykkes det, skal pengene gå til et udendørs mødested for familie, børn og unge i det børnerige lokalområde. I 2012 blev Hatting-Torsted Fodboldungdom iøvrigt valgt som årets børnefodboldklub i Region 3. Arkivfoto: Morten Pape

Horsensianer dyster om at blive årets ildsjæl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sidste chance for at stemme på Bjarne Ilkjær, der er formand for ungdomsudvalget i Hatting-Torsted Fodbold, som årets ildsjæl.

Horsens: Onsdag er sidste chance for at sætte sin stemme på Bjarne Ilkjær, som er med i dysten om at blive kåret som årets ildsjæl af det danskejede benzinselskab Go'on.

Bjarne Ilkjær er formand for ungdomsudvalget i Hatting-Torsted IF og en af de fem finalister i dysten.

I indstillingen står blandt andet, at han er en energisk mand, som tager et stort ansvar i Torsted. At han for tre år siden tog fat med en mission om at gøre den lokale forening til det bedste sted at være. Han har arrangeret alt muligt i den lokale fodboldklub såsom kurser og træning. Han har også stået i spidsen for at arrangere Torsted Bierfest, som tiltrak 3-400 deltagere.

Han er, som det hedder i indstillingen, en ildsjæl, der knokler med ild i øjnene, samtidig med at han er et roligt gemyt.

Vind benzin, hvis du stemmer

Bjarne Ilkjær fortæller i en pressemeddelelse, at hvis han vinder de 25.000 kroner, som går til årets ildsjæl, skal pengene øremærkes et område i lokalområdet, hvor byens børn, unge og familier kan mødes - helt præcist den gamle grusbane, som han gerne vil være med til at omdanne til en oase med planter, aktiviteter, bål og grillområde med mere.

En plan, som lokalområdet selvfølgelig skal inddrages i.

Man stemmer på www.goon.nu

Horsensianer dyster om at blive årets ildsjæl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce