Horsens-musiker klar med nyt duo-samarbejde - single ud fredag

Melanie Denise Mainburg og Jonathan Sergio Ingemann Jensen - sammen duoen Delay - debuterer med singlen "Burn It Down". Sangen, som Jonathan har skrevet, handler om de unges oprør mod det kaos, vi indimellem oplever i mødet med livet. Musikalsk bevæger de sig i dance-pop med tråde til fremtidens sound, hjulpet på vej af producer-duoen Nector. Foto: Chr. Rimestad

Horsens-musiker klar med nyt duo-samarbejde - single ud fredag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jonathan Ingemann Jensen har slået sig sammen med esbjergensisk sangerinde. Nu er de to klar med deres første fælles udspil.

Horsens: Den horsensianske musiker og sangskriver Jonathan Sergio Ingemann Jensen er ikke typen, som uden videre opgiver sine drømme. Så nu sigter han igen mod hitlisterne.

Det sker med en ny duo, Delay, som fredag 25. maj debuterer med singlen "Burn It Down".

Hans makker er Melanie Denise Mainburg, 21-årig sangerinde fra Esbjerg, som Jonathan Jensen har haft i kikkerten i nogle år.

Han opdagede hende via YouTube og via hendes deltagelse i "X Factor" tilbage i 2015.

- Så allerede dengang tog jeg kontakt til Melanie, men hun manglede da overskuddet til at være med.

Melanie Denise Mainburg og Jonathan Sergio Ingemann Jensen - sammen duoen Delay - debuterer med singlen
Melanie Denise Mainburg og Jonathan Sergio Ingemann Jensen - sammen duoen Delay - debuterer med singlen "Burn It Down". Sangen, som Jonathan har skrevet, handler om de unges oprør mod det kaos, vi ind imellem oplever i mødet med livet. Musikalsk bevæger de sig i dance-pop med tråde til fremtidens sound, hjulpet på vej af producer-duoen Nector. Foto: Chr. Rimestad

Lige min type musik

Så den unge horsensianer fandt andre samarbejdspartnere, og han tjente til dagen vejen som dinner- og dansemusiker i bl.a. de to bands Dresscode og X-Train,

Men glemme Melanie Denise Mainburg kunne han ikke.

- Jeg syntes jo stadig, at hun sang fantastisk, siger Jonathan Jensen.

Så sidste år prøvede han igen - og fik ja. Ikke mindst takket være nummeret "Burn It Down", som nu bliver parrets første singleudspil.

- Det er lige min type musik, konstaterer den 21-årige esbjergenser.

Debut i Forum Horsens

De to er kommet i stald hos Empress Music Management, som dels udgiver musikken, dels har hjulpet med de første koncerter. Det betød en scene-debut i januar, da der var basket-finaler i Forum Horsens, og forude venter bl.a. en koncert på Distortion-festivalen i København.

Samtidig arbejder Jonathan Jensen og Melanie Mainburg i studiet. "Burn It Down" skal have en efterfølger i efteråret, ligesom der er planer om en ep.

Horsens-musiker klar med nyt duo-samarbejde - single ud fredag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce