Healingcenter udgiver bog om kræftsyg kvinde

Ignatius Healing Center udgiver fredag bogen Samtaler med en engel. Der er tale om en samtalebog med den nu afdøde Lone Maria Skovgaard-Petersen til højre og bogens forfatter Judith Baadsgaard til venstre.

Healingcenter udgiver bog om kræftsyg kvinde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Samtaler med en engel udkommer fredag. Ignatius Healingcenter markerer udgivelsen for alle interesserede.

Kattrup: Ignatius Healing Center på Gl. Kattrupvej mellem Eldrup og Kattrup har startet eget forlag, Forlaget Ignatius.

Fredag udkommer forlagets første bog, "Samtaler med en engel".

Det bliver markeret ved at åbent arrangement på centeret, hvor man kan møde bogens forfatter, Judith Baadsgaard, der vil fortælle om bogen.

Ved arrangementet kan man også deltage i en meditation ved Eva Høffding.

- Det er nyt, at vi selv udgiver bøger - det er noget, vi skal gøre fremadrettet, siger Eva Høffding fra Ignatius Healing Center.

"Samtaler med en engel" er, som titlen siger, en samtalebog, der skildrer den kræftramte Lone Maria Skovgaard-Petersen, der døde i september 2017.

Jeg tænker, at bogen kan være en hjælp for folk, der lever i stor lidelse - uanset om det er anden sygdom, eller om det er anden lidelse.
Eva Høffding, Ignatius Healing Center
Ignatius Healingcenter
Ignatius Healing Center er en selvejende institution, hvis overskud går til godgørende formål.Centeret er et sted for healing og meditation.

Eva Høffding healer med hjælp fra en helgen ved navn St. Ignatius af Loyola - ved hjælp af kærlighedens kraft - deraf navnet.

Der er også andre healere tilknyttet stedet.

Ignatius Healing Center blev etableret på Gl. Kattrupvej 22 i 2012.

Centeret gæstes hvert år af et stort antal kursister fra Danmark og fra udlandet.

For folk i lidelse

Judith Baadsgaard og Lone Maria Skovgaard-Petersen har begge været med i etableringsgruppen omkring Ignatius Healing Center.

- Jeg tænker, at bogen kan være en hjælp for folk, der lever i stor lidelse - uanset om det er en sygdom, eller om det er anden lidelse, siger Eva Høffding.

I løbet af samtalerne følger man Lone Maria Skovgaard-Petersens sygdom, tvivl og håbløshed frem til et afklaret ståsted.

- Hun har haft en meget dyb spirituel proces i den periode, hvor hun var syg. Hun var ekstremt syg, og nogle gange var hun helt ude at kigge ud over kanten. Men ved lægernes hjælp og med hjælp fra det spirituelle felt, så rejste hun sig igen - og kom til at fungere igen i flere år. Hun har haft en helt utrolig proces, hvor hun virkelig fik en fornemmelse af den åndelige verden og fik en fornemmelse af, hvordan hun blev hjulpet af den åndelige verden, fortæller Eva Høffding.

Hun understreger, at alle er velkomne til udgivelsesarrangementet, der begynder kl. 15.30. Her vil det også være muligt at købe bogen. Man kan tilmelde sig arrangementet på ignatiushealingcenter.dk.

Healingcenter udgiver bog om kræftsyg kvinde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce