Har fået tre mio. kr. i hus: Her får idrætslivet en hal i fuld længde

Sådan vil den nye hal komme til at se ud. Det er Horsens-arkitektfirmaet Atrio, der har lavet stregerne til den nye hal. Kortmateriale: Atrio

Har fået tre mio. kr. i hus: Her får idrætslivet en hal i fuld længde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Donationer fra Ole Kirk's Fond og fra Superbrugsen betyder, at målet er nået. Første spadestik finder sted på fredag.

Østbirk: Indsamlingen af penge til en hal i Østbirk er slut.

Med tilførslen af penge fra Ole Kirk's Fond (Ole Kirk var Lego-virksomhedens stifter) og et sponsorat fra byens superbrugs er det nu en kendsgerning, at der skal bygges en hel hal i byen.

Horsens Kommune har bevilget 10 millioner til en multihal i Østbirk. Det kommunale tilskud rækker til en hal i tre fjerdedele størrelse, men bestyrelserne for Østbirk IF og Østbirkhallen har sammen med en stor gruppe frivillige kæmpet for at skaffe midler, så der kan bygges en hel hal.

- Lige fra starten har vi gået efter at få flere kvadratmeter, så vi også kan være vært for eksempelvis større fodbold- og håndboldstævner. Det kan kun lade sig gøre, hvis vi bygger vores hal 2 i fuld størrelse, fortæller formand for Østbirkhallen Bo Mogensen.

Længe så det ud til, at vi måtte nøjes med den skitserede multihal i tre fjerdedele størrelse, men et par meget store sidste øjebliks donationer har lukket det gab, der var, for at projektet nu kan realiseres til fulde. 
Jens Norup Simonsen, formand for Østbirk Idrætsforening 

Klar i 2018

Målet for den store indsamling var tre mill. kroner. Indsamlingen blandt byens borgere og virksomheder gav en million kroner, Superbrugsen har skænket 250.000 kr., og med en donation fra Ole Kirk's fond er målet nået.

- Længe så det ud til, at vi måtte nøjes med den skitserede multihal, men et par meget store sidste øjebliks-donationer har lukket det gab, der var, for at projektet nu kan realiseres til fulde. Vi er i ØIF meget taknemmelige for og stolte af, at vi når i mål og får en hel hal 2, siger formand for Østbirk Idrætsforening Jens Norup Simonsen.

- Vi er utrolig taknemmelig og stolte over, at Ole Kirk's Fond har fundet vores projekt værdigt til en flot donation, siger de to formænd, Bo Mogensen og Jens Norup Simonsen.

Det er Horsens-arkitektfirmaet Atrio, der har tegnet stregerne til den nye hal, og det bliver Lund-firmaet ESE Entreprise A/S, der med flere Østbirk-firmaer som underentreprenører skal bygge den.

Første spadestik til hallen bliver taget på fredag. Arbejdet forventes afsluttet om cirka 10 måneder, så den nye hal kan stå klar til brug den 1. september 2018.

Har fået tre mio. kr. i hus: Her får idrætslivet en hal i fuld længde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce