Geiserne: Kun halvdelen af boligerne i prestigebyggeri på Havnetrekanten er solgt

Luftfoto af Havnetrekanten med Geiserne yderst til højre. Der mangler endnu nogle småting i hus nr. 2, men de første beboere er flyttet ind. 12 lejligheder står stadig tomme. Foto: Morten Pape

Geiserne: Kun halvdelen af boligerne i prestigebyggeri på Havnetrekanten er solgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Af Geisernes hjemmeside fremgår det, at 25 ud af 40 lejligheder i de to højhuse er solgt. Det er dog ikke korrekt. Seks af de 25 lejligheder er lejet ud, men ikke solgt. Salgschef hos Casa A/S forklarer, at virksomheden skelner mellem ledige og ikke-ledige boliger.

Horsens: Det går trægt med salget af lejlighederne i Casas prestigebyggeri Geiserne på Havnetrekanten.

Begge højhuse står nu klar til indflytning, men kun 19 ud af 40 lejligheder er solgt. I hus nr. to, der har været på markedet i mere end to år, er der blot solgt tre ud af 19 lejligheder.

Optimismen er dog stadig i behold hos Jacob Wollenberg, salgschef i Casa.

- Vi ville da ønske, at alle lejligheder var solgt på nuværende tidspunkt, men vi arbejder på det, og jeg kan godt love, at jeg bliver ved, indtil sidste bolig er solgt. I min verden er det 40 af de absolut fedeste lejligheder i Horsens, som du ikke finder magen til andre steder, så jeg er ikke bekymret, siger han.

Status lige nu i hus 1 med 21 lejligheder er, at 16 boliger er solgt, fire er udlejet på en tidsbegrænset lejekontrakt på to år, mens en lejlighed er til salg. I hus nr. 2 med 19 lejligheder er tre boliger solgt, to er lejet ud, to er reserveret. og 12 står tomme.

Kigger man på hjemmesiden for Geiserne, geiserne.dk, får man et andet og mere positivt billede. Her er 25 lejligheder markeret som solgte, og to som reserveret. Det er ikke korrekt, erkender Jacob Wollenberg, men han afviser, at Casa A/S på et forkert grundlag søger at pynte lidt på virkeligheden.

- Man kunne godt lave en tredje farve, der viser de udlejede boliger, men vi skelner mellem ledige og ikke-ledige boliger. Mellem de boliger, man kan købe, og dem, man ikke kan købe. Lejerne har en forkøbsret til boligerne, og det er ikke muligt at købe de pågældende lejligheder i udlejningsperioden på to år, siger han.

Man må godt synes, at Geiserne er et grimt byggeri, men af respekt for de folk, der allerede har købt en lejlighed i Geiserne, synes jeg, at man skal holde en god tone i debatten.
Jacob Wollenberg, salgschef, Casa A/S
Af Geisernes hjemmeside fremgår det, at 25 ud af 40 lejligheder er solgt. Det er dog ikke rigtigt. Der er underskrevet skøde på 19 lejligheder. Screendump fra Geiserne.dk
Af Geisernes hjemmeside fremgår det, at 25 ud af 40 lejligheder er solgt. Det er dog ikke rigtigt. Der er underskrevet skøde på 19 lejligheder. Screendump fra Geiserne.dk

Prisen sættes ikke ned

Jacob Wollenberg mener, at det er naturligt, at det tager længere tid at sælge lejligheder som Geiserne, hvor priserne starter ved 4,7 mio. kr.

- Prisen har altid noget at sige. Jo højere prisen er, jo længere tid tager det, og det vil nok gøre sig endnu mere gældende i Horsens, hvor vi ikke er vant til det høje prisniveau, siger han.

Overvejer I at sætte prisen ned for at få mere gang i salget?

- Nej, det gør vi ikke. Det kan godt være, at prislejet er unikt, men det er lejlighederne også.

- Der har været en del kritik i offentligheden af arkitekturen og placeringen af Geiserne. Kan det have betydning for salget?

- Jeg tror det faktisk ikke. Det virker ikke til at påvirke de borgere, der henvender sig til os, og dem, der allerede er flyttet ind, er glade for deres nye bolig, siger Jacob Wollenberg, der understreger, at det er "helt fair", at der er forskellige holdninger til arkitektur.

- Man må godt synes, at Geiserne er et grimt byggeri, men af respekt for de folk, der allerede har købt en lejlighed i Geiserne, synes jeg, at man skal holde en god tone. Personligt, som ansat i Casa A/S og borger i byen, er jeg stolt af at være en del af den fantastiske udvikling af byen.

Ingen boliger på samme niveau

- Der vil i de kommende år blive bygget mange boliger tæt på Geiserne. Vil det ikke gøre det endnu sværere at sælge lejligheder i Geiserne?

- Jeg tror godt, jeg kan sige, at der ikke kommer boliger på havnen eller andre steder i Horsens, der vil være på niveau med Geiserne. Størrelsen og placeringen er unik, siger Jacob Wollenberg, der i øvrigt opfordrer potentielle købere af en lejlighed i Geiserne til at henvende sig, selv om de har svært ved at sælge deres nuværende bolig.

- Du må da gerne skrive, at vi er meget fleksible. Vi vil forsøge at hjælpe dem så meget, vi kan, siger han.

Geiserne: Kun halvdelen af boligerne i prestigebyggeri på Havnetrekanten er solgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce