GLS-depot til 43 millioner kroner er netop åbnet i Horsens

Sådan ser GLS-depotet på Egeskovvej i Horsens Nord ud. Der er investeret 43 millioner kroner i den 3200 kvadratmeter store bygning - og der er plads til at udvide. Foto: GLS Denmark

GLS-depot til 43 millioner kroner er netop åbnet i Horsens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

1. juli tog GLS Denmark sit nye depot i Horsens i brug. Op til 25.000 pakker leveres dagligt ud fra byggeriet på Egeskovvej i den nordlige del af byen.

Horsens: Op til 25.000 pakker - om dagen.

Så mange forsendelser vil dagligt blive leveret ud fra logistikgiganten GLS Denmarks nye depot, som mandag åbnede på Egeskovvej i Horsens.

Det 3200 kvadratmeter store byggeri er med sin placering i industrikvarteret i det nordlige Horsens tæt på E45. Det er helt ideelt med maksimalt en times kørsel til Aarhus, Kolding og Odense, lyder det i en pressemeddelelse fra GLS Denmark.

- Vores investering på 43 millioner kroner i dette nye, store depot i Østjylland er en vigtig del af vores landsdækkende udvidelse af GLS-netværket i Danmark, siger Karsten Klitmøller, der er general manager i GLS' danske del af koncernen.

Depotet skal servicere vækstområder på en strækning syd for Aarhus til og med Vejle. Den totale kapacitet i Syd- og Østjylland udvides med byggeriet, der - som tidligere omtalt i Folkebladet - har trukket op mod 100 job til Horsens.

Der er ansat cirka 70 medarbejdere til det lokale depot. Dertil kommer ekstra chauffører ansat af vognmænd, som GLS bruger som eksterne partnere.

GLS-koncernen
GLS Denmark og GLS Express er selskaber under General Logistics Systems B.V. med hovedsæde i Amsterdam i Holland.Med egne selskaber og partnere dækker koncernen 42 europæiske lande, otte amerikanske stater samt Canada - og er forbundet med hele verden via kontraktlige aftaler.

GLS råder over cirka 1400 depoter og agenturer, har 19.000 ansatte og cirka 26.000 distributionsbiler.

I regnskabsåret 2018/2019 transporterede GLS 634 millioner pakker og havde en omsætning på knap 25 milliarder kroner.

Kilde: GLS Group

Stort nationalt program

81 porte og en optimal opdeling af depotet bidrager til effektive arbejdsprocesser, lyder det fra GLS, der har sikret sig udvidelsesmuligheder på Egeskovvej, hvis det skønnes nødvendigt på et tidspunkt.

GLS Denmark er nu oppe på ni depoter på landsplan. De nærmeste ligger i Kolding og Aarhus. Depotet i Horsens er del af et større investeringsprogram i Danmark, som blev sat i gang i 2017.

Målet: At sikre bæredygtig kapacitet over hele landet til de hastigt voksende pakkemængder. I Odense er et gammelt depot erstattet af et nyt, mens der er blevet både udvidet og nybygget i København.

Yderligere projekter er på tegnebrættet, fastslår GLS Denmark.

GLS-depot til 43 millioner kroner er netop åbnet i Horsens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce