Forsinket et år - nu åbner Sbrød i Hestedamsgade

Fredag 22. marts åbner et nyt takeawaysted, Sbrød, i Hestedamsgade 18. Det er indehaver af Cafe Grønnegade, Tamer Kaya (bagerst), der er manden bag det nye madsted, mens Srdjan Cicarelli (forrest) er ansat som butikschef. Foto: Søren E. Alwan

Forsinket et år - nu åbner Sbrød i Hestedamsgade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tamer Kaya er klar til fredag 22. marts at åbne sit takeawaysted Sbrød i Hestedamsgade 18.

Horsens: Indehaver af Cafe Grønnegade, Tamer Kaya, fortalte i marts sidste år, at han ville åbne takeawaystedet Sbrød 1. april.

Den plan blev dog udsat op mod åbningen. Årsagen vil Tamer Kaya ikke nærmere ind på andet end, det skyldes personlige udfordringer i hans privatliv.

Men nu, godt et år senere, er han klar. Fredag 22. marts slår han dørene op til Sbrød, der ligger små 100 meter fra Cafe Grønnegade, i Hestedamsgade 18.

Stedet byder på salatbar, toast, sandwiches samt drikkevarer.

Coach i front

Til at stå for den daglige drift i Sbrød har Tamer Kaya ansat kroaten Srdjan Cicarelli som butikschef.

Srdjan Cicarelli er tidligere sundheds- og kostvejlednings-coach for basketball-atleter og skal sørge for at holde salater og toast samt sandwiches sprøde, så det lever op til forretningens navn og ordlyd - Sbrød.

Tamer Kaya forklarer om navnet Sbrød:

- Vi spiller med navnet Sbrød på det sprøde - i salater samt i vores sandwiches og toasts, og der vil blive tale om en nyfortolkning af toasten. I andre lande er toasts spændende med forskellige grøntsager og kød - ikke blot skinke og ost, siger han.

Også social vinkel

Som med sin Cafe Grønnegade vil også butik Sbrød have et social-orienteret perspektiv. Cafe Grønnegade støtter Kirkens Korshærs varmestue i Horsens og bidrager til danske velgørenhedsorganisationer og bestræber sig på at tilbyde "cafémad til rimelige priser".

Hvad Sbrøds sociale vinkel bliver, er endnu ikke på plads. Men Sbrøds priser kommer til at ligge i et fornuftigt prisleje, lover han.

Forsinket et år - nu åbner Sbrød i Hestedamsgade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce