Forfatter i fødebyen

Executive advisor og forfatter Rikke Topp giver 29. august foredrag i Cafe Andersen´s i forbindelse med udgivelsen af hendes tredje bog. Pressebillede

Forfatter i fødebyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Horsens: Rikke Topp, født og opvokset i Horsens, holder foredrag på Café Andersen's på Horsens Kunstmuseum tirsdag 29. august kl. 19-21.30 i forbindelse med udgivelsen af hendes tredje bog "Hvem er jeg?".

Da hun sagde sit job som direktør op, vidste hun ikke, hvad det ville føre med sig. Hun brød med det kendte og trygge, og begav sig ud på ukendte veje. Hun har lyttet til sit hjerte om, hvilken vej, der er hendes - og den har hun fulgt.

En rejse for at komme tættere på, hvem hun er. Og en rejse der har bragt hende til Mellemøsten og i tæt kontakt med den mellemøstlige og muslimske kultur. Det har ført til stiftelsen af organisation "Women in Focus", der har som mål at arbejde for en verden i lighed.

I dag kombinerer hun sin akademiske viden med sin erhvervs- og ledelseserfaring som executive advisor i Life Component. Hun er også formand for organisationen Women in Focus og forfatter.

Foredraget er sponsoreret af Café Andersen's, og indtægterne fra arrangementet går ubeskåret til "Women in Focus".

/EXP

 

Forfatter i fødebyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce