Forår og sommer i Horsens: På vej med masser af ny musik

P!nk blev tirsdag hædret med sin egen flise på Hollywoods berømte Walk of Fame. De fans, som var mødt frem, benyttede chancen for en selfie sammen med stjernen. Foto: Mike Blake, Ritzau Scanpix

Forår og sommer i Horsens: På vej med masser af ny musik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

P!nk bebuder nyt album, det samme gør Hugo Helmig. Mens NIK & Jay har søsat ambitiøst projekt, der rækker over hele 2019.

Horsens: Masser af ny musik venter de mange, som har købt billetter til de kommende måneders koncerter i Horsens.

P!nk, som rykker ind på Casa Arena Horsens onsdag 7. august, har netop bebudet et nyt album, som vil udkomme i april.

Et nyt album kommer også fra Hugo Helmig, som fredag 29. marts kalder til fest på Horsens Ny Teater.

Og så har Nik & Jay, der fredag 28. juni spiller med på Rock i Lunden, taget hul på et 2019-projekt med en månedlig udgivelse hele året igennem.

Single og album

P!nk var onsdag gæst i et amerikansk tv-show, hvor hun fortalte om dels en single, "Walk Me Home", der går i luften 22. februar, dels et nyt album, "Hurts to Be Human", som er klar i april.

Albummet, hendes ottende studie-udgivelse, følger op på 2017's "Beautiful Trauma", som har givet navn til turneen, der bringer den amerikanske superstjerne til Horsens.

Fra P!nk er der lidt af et spring til Hugo Helmig, men album-udgivelse er de fælles om.

Helmigs "Juvenile", som vil være på gaden 1. marts, bliver den 20-årige komets første. Dets 11 sange "kredser om at være ung og forsøge at få overblik over tilværelsen", som det siges i pressemeddelelsen om udgivelsen.

Samtidig er det offentliggjort, at Hugo Helmig til bl.a. koncerten i Horsens tager Anton Walter med som opvarmning. Han er netop nu aktuel med singlen "Min dag".

Nye sider af Nik & Jay

Med én sang om måneden gennem hele 2019 bliver det i alt 12 sange, Nik & Jay ved årets slutning kan samle på et album. Og mon ikke en god del af dem vil dukke op i Lunden?

Første udspil, "Længe leve drømmene", kom 1. januar, og 1. februar fulgte "Det' den vibe".

Nik & Jay - Niclas Petersen og Jannik Thomsen - producerer selv de nye sange. Og, fortæller pressemeddelelsen om projektet, "lytter man til årets første to udgivelser, så må man sige, at de to bagmænd formår at overraske på ny og holder, hvad de lover, når de siger, at 'vi kommer til at høre Nik & Jay som vi kender dem - og som vi aldrig har hørt dem før!'"

Der er stadig billetter til alle koncerterne.

Forår og sommer i Horsens: På vej med masser af ny musik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce