Foo Fighters-brag på Det Gule Pakhus

Traditionen tro er der koncertopvarmning for hele byen, når de store koncertnavne kommer til byen. Foto: Hanne Nielsen

Foo Fighters-brag på Det Gule Pakhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når Foo Fighters gæster Fængslet 25. juni, bliver det traditionen tro med opvarmningsfest for hele byen - denne gang med et rockbrag på Det Gule Pakhus.

Horsens: Det er et liveband af kaliber, der torsdag 25. juni vender tilbage til Danmark med flere end 20 års hits i bagagen.

Derfor slår Det Gule Pakhus på Madevej dørene op til en gedigen opvarmningsfest på dagen, arrangeret sammen med Kulisselageret og Horsens Kommunes Kultur- og Eventafdeling.

Festen begynder kl. 13 og byder på livemusik fra kl. 14.30-17.30.

Det Gule Pakhus har gennem årtier budt på undergrund og fostret flere af byens rock- og punkbands. Ungdomshuset på Madevej er derfor det oplagte sted at varme op.

Rock, punk og grunge

Det bliver det lokale Foo Fighters tribute band Footos, der åbner festen med nogle af de allerstørste hits fra aftenens hovednavn.

Eftermiddagen fortsætter med det Horsensbaserede punkband Kalik.

Opvarmningsfesten sluttes af med Closeminded, der siden 90'ernes grunge-tid har stået for en musikalsk hyldest til Dave Grohls gamle band, Nirvana.

I front står en af landets største Nirvana-fans, Kim Munk, kendt som frontmand for The Broken Beats.

Arrangementet er gratis, og du kan læse mere om opvarmningsfesten på Facebook.

Rockfest på Fængslet

Fængslets koncertplads åbner kl. 17, med officiel opvarmning fra kl. 18.30 med det britiske rockband Frank Carter & The Rattlesnakes efterfulgt af et af de bedste livebands, vi har herhjemme, nemlig Minds of 99.

Koncerten med Foo Fighters er arrangeret af Horsens & Friends, og der er endnu billetter at få. Find mere information på: horsensandfriends.dk/program/foo-fighters

Foo Fighters-brag på Det Gule Pakhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce