Familie fra Horsens udsat for skræmmende oplevelse: Forhjulet røg af på hovedvej

En familie fra Horsens blev søndag udsat for en voldsom forskrækkelse, da forhjulet pludselig faldt af deres bil. Familien mener, at nogen har pillet hjulboltene af hjulet, mens bilen stod parkeret på Villavej i Horsens, og de har nu meldt sagen til politiet. Arkivfoto

Familie fra Horsens udsat for skræmmende oplevelse: Forhjulet røg af på hovedvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

28-årig kvinde vil gerne advare andre bilister. Hun er sikker på, at nogen har skruet hjulboltene på familiens bil løse.

Horsens: En familie fra Horsens fik søndag formiddag en voldsom forskrækkelse, da det ene forhjul på familiens bil røg af på hovedvejen ved Oens.

Familien er ikke i tvivl om, at nogen har pillet ved hjulboltene på forhjulet, så det sad helt løst, og de vil nu gerne advare andre.

Den 28-årige kvinde og hendes kæreste bor på Villavej lige over for Lunden i Horsens, og søndag skulle de afsted på tur.

- Vi kørte hjemmefra, gennem byen og ud ad Vejlevej. På et tidspunkt begynder bilen at slingre og humpe afsted, så vi regner med, at vi er punkteret. Derfor holder vi ind til siden, og min kæreste stiger ud for at tjekke dækkene, men han kan ikke se, at der er noget galt, fortæller den 28-årige kvinde, der af hensyn til sit arbejde ønsker at være anonym. Folkebladet kender dog hendes identitet.

- Det gør mig bange

Efter tjekket kører familien videre, men ved Oens humper bilen så meget, at kvindens kæreste beder hende og deres barn om at stige ud af bilen. Han synes ikke, det er forsvarligt, at de kører videre.

- Han kører så selv et lille stykke videre for lige at tjekke bilen. Han kører meget langsomt, og pludselig ryger det ene forhjul af, og så står bilen helt stille, fortæller den 28-årige.

Hun er overbevist om, at nogen har pillet hjulboltene af bilens forhjul.

- Det er så skræmmende at tænke på, hvad der kunne være sket, hvis vi var nået at køre på motorvejen, som det var planen. Bilen stod jo helt stille, da hjulet faldt af, og det kunne da være gået rigtig galt, hvis der var kommet andre biler, siger hun.

Familien har meldt sagen til politiet. Kvinden fortæller, at bilen stod parkeret ved huset på Villavej i tidsrummet mellem lørdag aften kl. 22 og søndag formiddag kl. 10.30, og at det altså må være i det tidsrum, nogen har skruet hjulboltene løs.

- Det gør mig bange at tænke på, hvad der kunne være sket med os og med andre bilister. Nu slap vi heldigvis med skrækken og et flænset hjul, siger hun.

Familie fra Horsens udsat for skræmmende oplevelse: Forhjulet røg af på hovedvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce