Få overblikket: KulisseLageret fejrer jubilæum med bands fra spillestedets 25 års historie

Jeppe Vind og hans hold på KulisseLageret er godt gang med at stable efterårets fødselsdagsprogram på benene. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Få overblikket: KulisseLageret fejrer jubilæum med bands fra spillestedets 25 års historie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

25 år gamle KulisseLageret er godt i gang med at fylde efterårets spilleplan ud.

Horsens: KulisseLageret fylder 25 år i år, og spillestedet i Horsens er godt i gang med at få ønsker opfyldt til sit efterårsprogram.

I efteråret markerer KulisseLageret bl.a. sit jubilæum med en allerede offentligjort koncert med Benal den 22. november, og derudover har koncerter med Barselona og Baal været kendt et stykke tid.

Nu er der imidlertid kommet flere nye navne til, fortæller spillestedsleder Jeppe Vind.

- Vi regner med, at vi har hele programmet på plads, inden vi går på sommerferie, og vi har bud ude, som vi afventer svar på. Enkelte kunstnere skal koordinere med udgivelse af nyt materiale og få deres turnéplaner til at gå op.

- Derudover har vi et par koncerter i Hard Rock Horsens-regi, en enkelt eller to metalkoncerter og jam sessions undervejs, siger Jeppe Vind.

Fakta
Sådan ser KulisseLagerets foreløbige efterårsprogram ud:
 • 6.-7. september: Festivalen Wall of sound på Fængslet (KulisseLageret er medarrangør, og Phlake, Kesi, Velvet Volume og Den Sorte Skole er nogle af navnene på programmet, som endnu ikke er komplet)
 • 13. september: Raindogs - en hyldest til Tom Waits
 • 19. september: Uffe Lorenzen
 • 20. september: Esben Kronborg med band
 • 27. september: Bogfinkevej
 • 11. oktober: Barselona
 • 12. oktober Bo Evers
 • 18. oktober: Rasmus Nøhr Duo
 • 6. november: Hush og Aske Jacoby (koncert i Sønderbro Kirke)
 • 9. november: Blues Explosion feat. Big Creek Slim, Mariam Mandipiri, Troels Jensen
 • 15. november: Baal
 • 22. november: Benal
 • 14. december: Chris Gry & The Bluespand
 • 26. december: Big O & The Blue Quarters


Derudover er der planlagt koncerter med Skullclub samt Bull/Hjorth. Sidstnævnte har bl.a. hammondorgel-troldmanden Palle Hjort med ombord sammen med guitaristen Søren Schack, som stammer fra Horsens.

I en decideret jubilæumsuge vil KulisseLageret præsentere musik sammen med mange af sine samarbejdspartnerne gennem tiden: arrangørforningerne BluesKartellet, Metalmafiaen og Hard Rock Horsens, Musikskolen og Horsens Ny Teater.

Baal genopstår

For KulisseLageret er en grundidé med efterårets koncertplan at gribe fat i nogle af de navne, der i tidens løb har været med til at definere dansk musik og dermed spillestedet selv.

Et markant bidrag i den henseende er gendannede Baal, som spiller den 15. november, mens et af de horsensianske navne, som har en lang romance med KulisseLageret, er Esben Kronborg. Sangsmeden er på vej med nyt album, og det lokale spillested bliver formentlig en af de første scener, han besøger med sangene derfra.

Det er dog ikke kun i kælderen under Horsens Ny Teater, at KulisseLageret har en finger med i musiklivet. Spillestedet er en drivkraft i skabelsen af den ny Horsens-festival Wall of sound på Fængslet, som til september finder sted for anden gang i år, og Vind og co. står også bag koncerter andre steder i byen. Senest er Hush og guitarikonet Aske Jacoby føjet til programmet, og de skal spille i Sønderbro Kirke, som KulisseLageret samarbejder med om koncerten den 6. november.

I faktaboksen får du overblik over alle de navne, der indtil videre er kommet på plakaten.

Få overblikket: KulisseLageret fejrer jubilæum med bands fra spillestedets 25 års historie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce