Endelave med opråb: Ø haves - festival søges

I 12 år havde Endelave musikfestivalen "Musik på Endelave," men den løb af stablen for sidste gang i 2012. Arkivfoto

Endelave med opråb: Ø haves - festival søges

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erik Filsø Pedersen fra Endelave håber, at forskellige events, træf og festivaler vil kigge mod øen, når de leder efter lokation til deres arrangementer.

Endelave: - Vi har så meget plads, og folk vil gerne have aktivitet på øen, men vi har ikke selv kræfterne til at stå for det, lyder det fra Erik Filsø Pedersen.

Han bor på Endelave og håber, at nogen fra fastlandet har lyst til at placere deres event, træf eller festival på øen.

- Det kan få liv i øen og få markedsført den, så folk får øjnene op for en dejlig ø, mener han.

Erik Filsø Pedersen er åben for en masse muligheder og nævner blandt andet selv en havnefest på øens moderne havn, en musikfestival på dens store sportsplads eller et Harley Davidson-træf.

Han lægger op til, at begivenheden kan være ledet og administreret af folk udefra, som også kan tage profitten med sig tilbage til fastlandet.

Jeg har været til flere møder i beboerforeningen, og jeg taler med stort set alle på øen. De siger, at hvis jeg bare vil lave noget aktivitet, vil de gerne være med, men jeg kan ikke lave alt selv.
Erik Filsø Pedersen

Beboere kan være frivillige

Erik Filsø Pedersen foreslår, at øens beboere kan fungere som frivillige til arrangementet. Han er nemlig sikker på, at borgerne gerne vil bakke op om aktivitet på øen.

- Jeg har været til flere møder i beboerforeningen, og jeg taler med stort set alle på øen. De siger, at hvis jeg bare vil lave noget aktivitet, vil de gerne være med, men jeg kan ikke lave alt selv, forklarer han.

Erik Filsø Pedersen vil derfor gerne være bindeled mellem en arrangør og øens beboere.

Han tror, at eksempelvis en festival vil give de ældre mennesker på øen noget at glæde sig til hen over vinterhalvåret og samtidig give dem noget, de kan gå og pusle med som frivillige.

Kontakt til Erik Filsø Pedersen kan ske på erik.filsoe@gmail.com.

Endelave med opråb: Ø haves - festival søges

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce