Echo måtte kæmpe for overlevelsen i X Factor

Pigegruppen Echo med bl.a. 15-årige Emma Funding fra Torsted var nærmest opløst i tårer, da de skulle i omsang i fredag aftens udgave af X Factor. Men gruppen overlevede og er fortsat med i konkurrencen. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Echo måtte kæmpe for overlevelsen i X Factor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Feltet i "X Factor" er efter tre liveshows barberet ned fra ni til seks, og både Horsens-solisten Kristian Kjærlund Madsen og pigegruppen Echo med medlemmer fra blandt andet Horsens og Tørring er med endnu i kampen om en plads i finalen på hjemmebane i Horsens.

København: De lever endnu, de tre lokale "X Factor"-deltagere i 2019-udgaven af den populære sangkonkurrence. Men fredag aften var det lige ved at gå galt for pigegruppen Echo, der har deltagelse af Emma Funding fra Torsted og Freja Peschardt Assenholt fra Tørring.

Gruppen måtte i en nervepirrende omsang mod Gina Michaels, som trak det korteste strå, da Ankerstjerne skulle vælge, hvem der skulle forlade X Factor i denne uge.

- Det er så svært, for jeg har dyb respekt for jer alle sammen. Man mærker jer, I vil det her, lød det fra Ankerstjerne, mens de fire piger i Echo græd om kap på scenen.

Før omsangen optrådte Echo, der i konkurrencen er under Oh Lands vinger, med Mø's "Blur". Her havde gruppen for første gang instrumenter med på scenen - og det gav respekt fra dommerne.

- I leger videre. Det er imponerende, roste Thomas Blachman kvartetten.

I omsangen kæmpede gruppen sig grådkvalt igennem Christina Perris "A Thousand Years".

Kristian Kjærlund Madsen fra Hatting sang sig fredag aften videre i X Factor med sin udgave af Just Louds
Kristian Kjærlund Madsen fra Hatting sang sig fredag aften videre i X Factor med sin udgave af Just Louds "Electrified" . Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Kristian

Efter fredagens liveshow er tre af ni solister siet fra.

Tilbage i konkurrencen er også Kristian Kjærlund Madsen, 23 år og fra Hatting. Han sang "Electrified" af Just Loud og slog nærmest benene væk under dommerne.

- Du har den stærkeste popvokal. Du lyder som noget fra radioen - helt færdigproduceret. Jeg er ikke i tvivl om, at der er en stjerne i dig, sagde Oh Land, mens Ankerstjerne roste ham for "en fantastisk performance."

Temaet for aftenen var sange fra 2018/2019.

De resterende seks deltagere er næste gang på scenen fredag 22. marts kl. 20. De kan følges på TV 2.

"X Factor 2019" afgøres i Forum Horsens 12. april, hvor tre deltagere dyster om sejren. Billetsalget er i gang.

Echo måtte kæmpe for overlevelsen i X Factor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce