Det store vej-projekt på Niels Gyldings Gade bliver forsinket flere måneder

Der er opstået problemer med kloakledninger under den "nye" Niels Gyldings Gade (nr. 1 på billedet), og det forsinker anlægsarbejdet nogle måneder. Kort: Horsens Kommune

Det store vej-projekt på Niels Gyldings Gade bliver forsinket flere måneder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Genstridige kloakledninger udsætter færdiggørelsen af Niels Gyldings Gade til marts. Den midlertidige løsning fungerer som planlagt, understreger afdelingschef i kommunen.

Horsens: Det bliver forår, før trafikken igen glider, som den skal i Niels Gyldings Gade.

Ifølge den oprindelige tidsplan skulle den omfattende trafikomlægning på den centrale øst-vestlige vej igennem Horsens være tilendebragt inden årsskiftet, men det er nu udsat til 1. marts 2019, oplyser Allan Lyng Hansen, afdelingschef for affald og trafik i Horsens Kommune.

- Vejarbejdet er blevet lidt forsinket. Det skyldes, at ledningsejerne, blandt andet Samn Forsyning, har haft problemer med nogle ledninger i området, hvor den nye vej skal ligge, og det er, hvad der sker. Det er en kompliceret affære med mange forskellige typer ledninger samlet på et sted, og det er svært at vide på forhånd, om der kan opstå problemer. Det opdager man først, når man er nede i jorden, siger han.

Den "nye" Niels Gyldings Gade, der er rykket mod nord for at give plads til byggeri langs Bygholm Å, er altså først fuldt tilgængelig for bilisterne til marts. Til gengæld åbnes der - med fire måneders forsinkelse - efter planen op for adgangen til Niels Gyldings Gade fra Holmboes Alle inden jul.

Det er en kompliceret affære, og det er svært at vide på forhånd, om der kan opstå problemer. Det opdager man først, når man er nede i jorden.
Allan Lyng Hansen, afdelingschef, Affald og Trafik, Horsens Kommune

Trafikken glider fint

Allan Lyng Hansen er ganske fortrøstningsfuld trods forsinkelsen. Det skyldes, at den midlertidlige løsning med lyssignaler i krydset, der tidligere rummede en rundkørsel, fungerer, som den skal.

- Det er vores fornemmelse, at trafikken glider ganske godt med den midlertidige løsning, og det gør den også på den nye vej ved siden af rådhusparkeringen, Ribersgade. Derfor ser vi ingen grund til at bede Samn Forsyning arbejde om aftenen for at nå det til tiden, siger han.

Det store vej-projekt på Niels Gyldings Gade bliver forsinket flere måneder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce