Den nye omfartsvej åbner to måneder før tid

Jord- og asfaltarbejdet ved den nye ringvej mellem Vejlevej og Bjerrevej er gået så stærkt, at vejen kan åbnes ca. to måneder før tid. Arkivfoto

Den nye omfartsvej åbner to måneder før tid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arbejdet med ringvejen mellem Vejlevej og Bjerrevej er forud for tidsplanen, så vejen åbner allerede 18. august. Motionister og fodgængere kan allerede bruge vejen nu.

Horsens: Fredag 18. august åbner Ringvej Syd mellem Vejlevej og Bjerrevej, hvilket er ca. to måneder før den planlagte dato, oplyser Horsens Kommune i en pressemeddelelse.

Ifølge Jens Heslop, direktør i teknik og miljø i Horsens Kommune, er der grund til at glæde sig over den forestående åbning.

- Det er altid glædeligt, når tingene falder i hak. Jord- og asfaltarbejdet har skredet rigtigt hurtigt frem, og vores entreprenør er langt foran tidsplanen, og derfor er vi klar til at åbne vejen to måneder før tid. Det er et udtryk for et godt samarbejde mellem de forskellige aktører, der har været involveret i arbejdet, og det kan man kun være stolt af, siger Jens Heslop i pressemeddelelsen.

Allerede inden midten af august kan man prøve asfalten på den nye omfartsvej. Kommunen har givet lov til, at man må løbe, cykle, køre på rulleskøjter eller gå hen ad den tre km lange vej inden den officielle åbningsdato.

Asfalten er nemlig allerede lagt på og størknet. Man skal blot huske at se sig for, da der stadig bliver arbejdet på vejen.

Mangler trafiklys og skilte

Dermed kan der være nogle forhindringer, man skal være opmærksom på.

- Selvom asfalten er lagt, kan vi ikke åbne vejen for biler, før der er installeret trafiklys, opsat skilte, malet streger og sat belysning op, så trafiksikkerheden er i orden. Det bruger vi sommerferien på at få på plads. Men helt ny asfalt indbyder jo til rulleskøjteløb og en cykeltur, siger Jens Heslop

Den nye vejforbindelse kommer særligt til at aflaste trafikken på Strandkærvej, Bankagervej og Vejlevej nord for Vestvejen. Ringvej Syd kommer samtidig til at skabe forbindelse til E45 for både private og erhvervsdrivende.

Det er det lokale firma HM Entreprenør, der har stået for jord- og asfaltarbejdet.

Den nye omfartsvej åbner to måneder før tid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce