Caroline fra Horsens er den nye stemme i DR's P3

Onsdag i denne uge var Caroline Lotz i studiet i Aarhus, hvor hun kommer til at have sin daglige gang. Der er masser af teknik og ikke mindst nye kolleger, hun skal lære at kende. Foto: Morten Pape

Caroline fra Horsens er den nye stemme i DR's P3

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sportsprogrammet "Liga" på P3 bliver fremover sendt fra Aarhus, og det har betydet, at Danmarks Radio har skullet finde en række nye værter. Valget er bl.a. faldet på 28-årige Caroline Lotz fra Horsens.

Horsens: Det bliver en lokal stemme, der fremover skal guide danskerne igennem bl.a. fodboldspillernes strabadser på grønsværen.

28-årige Caroline Lotz, der er født og opvokset i Stensballe, er kommet med på holdet af nye værter på radioprogrammet "Liga", der sendes på DR's P3.

- Jeg er vildt glad og stolt. Der gik noget tid, før jeg rigtigt forstod, at de havde valgt mig til jobbet. Nu glæder jeg mig til at komme i gang og blive en del af et populært program, som danskerne har lyttet til i årevis. Det er lidt af en arv, jeg skal være med til at løfte fra de tidligere værter, siger Caroline Lotz til Horsens Folkeblad.

"Liga" blev tidligere sendt fra København, men en omlægning af flere af DR's redaktioner har betydet, at bl.a. sporten er rykket til Aarhus. Derfor har man skullet finde nye værter.

Caroline Lotz er uddannet journalist fra Danmarks Medie- & Journalisthøjskole i Aarhus i januar 2017. Siden har hun arbejdet for TV2 Østjylland. Praktiktiden brugte hun hos Danmarks Radios "Formiddag på 4'eren", der ligesom "Liga" bliver sendt fra radiostudiet i Aarhus, og på P4 Trekanten i Vejle.

I denne plus-artikel for abonnenter kan du komme tættere på den lokale kvinde og blive klogere på hendes vej til jobbet.

Caroline fra Horsens er den nye stemme i DR's P3

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce