Café sat til salg - døgnet havde for få timer for den travle ejer

Robin Bjørnskov åbnede Olivias i Jessensgade for 20 måneder siden. Nu har han valgt at sætte tapasbaren til salg. Arkivfoto: Lars Juul

Café sat til salg - døgnet havde for få timer for den travle ejer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indehaver af Olivias, Robin Bjørnskov, kan ikke få sine passioner til at spille sammen.

Horsens: Familiefar, musiker og caféejer. Tre vidunderlige titler på et visitkort, men for Robin Bjørnskov blev det en titel for meget.

En aprildag i 2017 slog den da 41-årige tidligere skolelærer dørene op til sin drøm. Han åbnede Olivias Deli i Jessensgade 5.

Det gik hen og blev en succes. Kunderne kom, og der blev udvidet med ansættelsen af vennen, den kokkeuddannede Machai Gordon, og stedet øgede antallet af siddepladser fra 30 til 40 og skiftede stil og præciserede sin specialitet: tapas, kaffebar og vinbar.

Som et frisk pust til de cafétrængende i Jessensgade og resten af byen blev baren hurtigt et godt projekt for Robin Bjørnskov og Machai Gordon, der blandt andet med ud-af-huset-tapas skabte en succes i forretningen.

Det gav mere blod på tanden, og for et halvt år siden meldte de ud, at de havde overtaget den gamle slagterbutik i Hospitalsgade.

Her ville de indrette et takeaway-sted for sandwiches med frikadeller og ribbenssteg. Men efterhånden kunne Robin Bjørnskov mærke, at det ikke gik alligevel. Døgnet havde ikke nok timer - han havde ikke overskud til at klare både at være far til tre børn, spille musik i weekenderne og kaste sin energi i gæstgiverrollen i Jessensgade.

Så Hospitalsgade-projektet blev aldrig realiseret. Og nu har Robin Bjørnskov så gjort sit regnestykke op: Han vil sælge sin tapasbar i Jessensgade, mens han stadig vil forsøge at udvikle Hospitalsgade-projektet.

På sin private Facebook-profil skriver han således:

- Jeg har efter lange og nøje overvejelser valgt at sætte min hyggelige café, Olivias, til salg. Jeg har (...) besluttet, at tiden er inde til at prøve noget andet. (...) At drive en café har vist sig svært foreneligt med et familieliv med tre børn, siger han.

Han pointerer, at cafeen fortsat vil være åben, og at han vil vente på, at det rigtige tilbud kommer:

- For mig haster det ikke med at få solgt Olivias, for det er vigtigt, at den rigtige køber skal findes.

Café sat til salg - døgnet havde for få timer for den travle ejer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce