Begivenhedsrig sommer på Langelinie

Der bliver masser af aktiviteter for både store og små, når sommerparken ved Langelinie åbner 4. maj. Foto: Hanne Nielsen

Begivenhedsrig sommer på Langelinie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Eksotiske palmeøer, legeinstallationer for de mindste, picnic spots og meget mere gør snart troldene på Langelinie selskab. Strandparken på Langelinie åbner 4 maj.

Horsens: Igen i år kan troldeungerne Laura og Julian opleves på Langelinie, og der bliver også mange andre oplevelser, når Horsens Kommunes bylivsindsats Mærk Byen åbner 4. maj.

En lang række kreative aktører fra Horsens og omegn har været med til at skabe rammerne på stedet, og henover sommeren er det blandt andet muligt at dase i solen ved de eksotiske palmeøer eller og nyde en picnic ved nye lækroge.

De mindste kan stikke til "søs" i sandkassen, og der er udsigtsplatforme i strandkanten, baner til beachvolley- og petanque, strandsofaer, legeboder, hængekøjer i skyggen og meget mere.

Derudover vil der sommeren igennem være forskellige aktiviteter som yoga i det fri, DBU Street Tour, hulebyggeri, sankthansaften, cirkusleg, chill-event på Langelinie og meget mere.

Festdag

Herlighederne åbner kl. 10, og åbningen markeres med besøg af badeglade gæster fra "Komediehusets badeforening anno 1929" og borgmester Peter Sørensen (S). Derudover vil åbningsdagen byde på masser af aktiviteter, eksempelvis Groove-dans, workshop med kunstner Phuc van Dang, petanque og brætspil, kunstmaling på sten og meget andet

Åbningsprogrammet bliver samtidig en lille forsmag på nogle af de sommeraktiviteter, som lokale foreninger og kulturaktører vil skabe på Langelinie i løbet af sommeren.

Programmet opdateres løbende på facebook.com/maerkbyen.

Indsatsen på Langelinie er udviklet af Mærk Byen, Horsens Kommunes bylivsindsats i samarbejde med teknik- og miljøforvaltningen samt kultur- og eventforvaltningen.

Begivenhedsrig sommer på Langelinie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce