Babysam bliver genfødt i Horsens et par måneder før tid

Babysam er klar til at åbne i Løvbjerg Centret 7. juni - en del uger tidligere end oprindeligt planlagt. Foto: Babysam

Babysam bliver genfødt i Horsens et par måneder før tid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indtil nu har det været en kende uvist, hvornår præcist Babysam ville slå dørene op til deres butik, der får til huse i lokalerne 11 D i Løvbjerg Centret. Det ligger nu klar, at det bliver torsdag 7. juni, siger adm. direktør i Babysam Kenneth Nørgaard.

Horsens: Torsdag 7. juni får Horsens atter en Babysam i byen. Her åbner kæden i lokalerne 11 D i Løvbjerg Centret, hvor man senest har kunnet finde Sportmasters Lagersalg og før det Harald Nyborg.

Egentlig var det meningen, at butikken, der er en genfødsel af Babysam i Horsens, hvor kæden tidligere havde forretning fra 2010-2013, skulle stå klar til kunder i slutningen af juli eller begyndelsen af august. En hurtigere leverance af inventar betyder imidlertid, at det bliver muligt at åbne langt tidligere.

Det fortæller adm. direktør i Babysam Kenneth Nørgaard.

Udlejer af lokalerne 11D i Løvbjerg Centret på Ove Jensens Alle har det seneste stykke tid været i fuld gang med at ordne stedets vægge og udvide en dør, hvorefter Babysam har kunnet rykke ind og lægge sidste hånd på forretningen - male, lave lys, lægge gulve og indrette butikken med Babysams inventar.

- Det var en god overraskelse for os, at vi har kunnet fremskynde leveringen af inventaret. Nogle andre foran os i køen sprang fra deres bestilling, og det kom så vores ordre og leverance til gode, siger Kenneth Nørgaard.

Det var en god overraskelse for os, at vi har kunnet få fremskyndet leveringen af inventaret. Nogle andre foran os i køen sprang fra deres bestilling, og det kom så vores ordre og leverance til gode.
Kenneth Nørgaard.

12 personaler

Kennet Nørgaard fortæller, at man ud over at gøre lokalerne klar til åbning også har fået ansat 12 medarbejdere til forretningen.

- Heldigvis har vi kunnet tage imod muligheden for at åbne langt tidligere end ellers planlagt. Det skyldes, at de kommende medarbejdere til butikken allerede blev ansat i begyndelsen af maj for at blive oplært i vores andre Babysam-butikker, siger han.

I alt står fire fuldtidsansatte samt otte deltidsmedarbejdere nu klar til at betjene kunderne i den nye Horsens-forretning. Mens nogle ansatte er helt nye i branchen, har andre mere end 10 års erfaring inden for baby-branchen, lyder det fra direktøren.

Den nye Babysam-Horsens tæller et samlet butiksareal på 500 kvm. Butikken er kædens 32. forretning, mens nr. 33 er på vej i Sønderborg til september.

Babysam bliver genfødt i Horsens et par måneder før tid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce