BR genopstår: Vejlenser bliver chef for hele butikken

Charlotte From, der bor i Vejle med sin familie, har været ansat i Salling Group siden 1999, og er netop blevet rekrutteret internt til stillingen som BR-chef. Foto: Salling Group

BR genopstår: Vejlenser bliver chef for hele butikken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Salling Group har udnævnt den 37-årige vejlenser Charlotte From som "head of BR", og hun skal nu i gang med at genopbygge legetøjskæden.

Vejle: Den genopstandne legetøjskæde BR får en vejlenser i spidsen.

37-årige Charlotte From bor i Vejle, er gift og har to børn, som helt enstemmigt mener, at deres mor netop har fået verdens sejeste job.

Den nyudnævnte chef for legetøjskæden, som Salling Group har overtaget varelaget fra og navnerettighederne til i kølvandet på Top-Toys konkurs i december, er udpeget internt i Salling Group.

Charlotte Froms officielle stillingsbetegnelse bliver "Head of BR", og hun får ansvaret for at skabe et univers af 25 fysiske butikker og en webshop, hvor børns leg og legetøj forbliver en del af danskernes hverdag.

Det er et stort ansvar at træde ind i BR-kæden, og derfor er det også med stor iver, glæde og ydmyghed, jeg går til jobbet.
Charlotte From, head of BR

Skal genetablere glæden

Med udnævnelsen af vejlenseren er den administrerende direktør i Salling Group, Per Bank, sikker på, at opgaven er lagt i gode hænder.

- Charlotte brænder for at skabe den helt rette BR-oplevelse. Hun har præcis det, der skal til for at sammensætte det rigtige team, få åbnet 25 butikker i højt tempo og genetablere danskerens glæde ved legetøjsbutikker. Charlottes vilje, erfaring og personlige værdier gør hende til garant for, at vi kan levere lige præcis dén BR-oplevelse, kunderne har savnet og nu kan se frem til, siger Per Bank i en pressemeddelelse.

Allerede i februar sætter legetøjskæden adresse på de første 15 af 25 planlagte BR-butikker, og kæden lancerer også i foråret et helt nyt online-univers, der kobler sig tæt til de fysiske butikker.

Gik på Vejle Handelsskole

Charlotte From er født og opvokset i Vejle. Hun blev udklækket som handelsstudent fra Vejle Handelsskole - det nuværende Campus Vejle - i 2000 og har tilbragt hele sit arbejdsliv i butik og med at bygge bro mellem butikker, lagre og support-funktioner.

Hun begyndte karrieren i Salling Group i 1999, da selskabet hed Dansk Supermarked. Det var i Bilka i Vejle, og vejlenseren har siden været management trainee og har bestredet poster inden for salg og drift i et af Salling Groups største varehuse. Her havde hun blandt andet ansvaret for salg af netop legetøj og elektronik.

I 2013 blev hun hentet til Salling Groups hovedkvarter i Brabrand med henblik på at forstærke dialogen mellem butiksleddet og bagvedliggende funktioner, og de sidste to år har hun været ansvarlig for optimering af driften i samtlige Bilka-varehuse.

Det er et stort ansvar

Ifølge pressemeddelelsen fra Salling Group ser Charlotte From frem til at sætte oplevelser og ægte legeglæde øverst i legetøjskæden, også til at begynde med i udvælgelsen af sine kommende kolleger.

- BR har en særlig plads hos rigtig mange danskere. Den plads skal vi udvikle med legetøjsbutikker, der bliver indkøbsturens højdepunkt for de yngste i familierne og deres forældre. Det er et stort ansvar at træde ind i BR-kæden, og derfor er det også med stor iver, glæde og ydmyghed, jeg går til jobbet, siger Charlotte From.

BR genopstår: Vejlenser bliver chef for hele butikken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce