Anne Louise Hassing er tilbage hos City Singlerne

City Singler i den lidt ældre udgave, da Anne Louise Hassing var med - fra venstre Trine Gadeberg, Kaya Brüel, Anne Louise Hassing og siddende Sofie Lassen-Kahlke. Siden har der været skiftet lidt rundt. På den kommende turné har Anne Sofie Espersen afløst Sofie Lassen-Kahlke, mens de tre andre er gengangere. Foto: Franne Voigt

Anne Louise Hassing er tilbage hos City Singlerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tager i 2019 med på en turné, som torsdag 10. oktober runder Horsens Ny Teater.

Horsens: Anne Louise Hassing er tilbage hos City Singler og tager i 2019 med på en landsdækkende turné.

Det betyder, at den i dag 50-årige skuespiller vender tilbage til en scene i byen, hvor hun voksede op; torsdag 10. oktober - og som sagt i 2019 - gæster City Singler Horsens Ny Teater med et nyt show, "Gammel vin på nye tasker".

Hendes medspillere bliver Trine Gadeberg, som i sin tid tog initiativet til den kvindelige kvartet, Kaya Brüel og Anne Sofie Espersen.

Med fra starten

Anne Louise Hassing var med, da City Singler i 2010 gik op imod strømmen af mandlige komikere og spillede ud med showet "Sko, håb og kærlighed".

Hun stod også på scenen i de to efterfølgende show, "Frækkere i 2'eren" (2012) og "Trimmet i 3-kanten" (2014), men valgte at sige fra, da det fjerde show, "Taget på sengen" (2017), blev annonceret. Det skete bl.a. med henvisning til familielivet.

Nu er Anne Louise Hassing så klar igen.

Kærlighed og selvironi

"Gammel vin på nye tasker" får premiere 19. september 2019 i Glassalen i Tivoli. Derefter venter yderligere 17 show. Ud over Horsens spiller de fire bl.a. på Vejle Musikteater (12. oktober) og i Musikhuset Aarhus (25. oktober).

Forvarslet om det nye show fortæller, at "der vil være fuldt spark på sjove sketches, lækre sange samt flotte og vilde kostumer". Med 10 års kvindekomik i bagagen vil de fire City Singler tage publikum med på "en rutsjetur gennem kvinders liv med alle de skønne, kiksede, smukke og uperfekte aspekter, fortalt med lige dele kærlighed og selvironi".

Anne Louise Hassing er tilbage hos City Singlerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce