Alberte Holse: Kristian var også min favorit

Den tidligere elev på Horsens Statsskole var fredag blandt pubikum til X Factor-finalen i Forum Horsens. Sidste år stillede hun selv op i programmet som solist, men trak sig, da hun blev sat i en gruppe, hvor hun ellers imponerede dommeren Thomas Blackman til tårer. Men hun ville stå på egne ben, og det har hun ikke fortrudt. Foto: Morten Pape

Alberte Holse: Kristian var også min favorit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Horsens: Lokale Alberte Holse, som stillede op til X-Factor sidste år, men valgte at trække sig, var fredag aften blandt publikum, da X Factor finalen blev afviklet i Forum Horsens. Her kunne hun følge sin favorit Kristian Kjærlund tage sejren hjem. Den helt rigtige vinder, mener hun.

- Han er en karakter, en gennemført kunstner. Selv om det er store produktioner, skinner han stadig igennem, lyder vurderingen fra Alberte Holse, der blev student fra Horsens Statsskole sidste år og nu bor i København og skriver sin egen musik.

Hun oplevede et flot show og rigtig god stemning i Forum Horsens.

- Lyden var lidt lav, der hvor jeg sad på tribunen, men ellers var det rigtig godt.

Ja tak, men uden kamera

Benjamin får også hendes ros, fredag var hans andet nummer hendes favorit.

- Jeg kan virkelig godt lide hans udtryk med de små finesser. Han er virkelig talentfuld. Live har jeg haft det lidt blandet med. Nogle gange har jeg elsket hendes optrædener, andre gange har jeg ikke rigtig kunnet finde ud af hende. Hun har efterladt et lidt forvirret billede af sig selv - men hun synger rigtig godt.

Selv om det i teorien kunne have været Alberte Halse, der stod på scenen i aftes i Forum Horsens, er der ingen misundelse at spore over Kristian, Benjamin og Lives oplevelse med at stå på den store livescene.

- Jeg ville gerne have haft mentorforløbet og oplevet, hvor tæt alle kommer på hinanden i det forløb, de har været igennem. Jeg har tit tænkt, at hvis der ikke havde været kamera på, så ville jeg gerne have gjort det.

Hun har dog stadig kontakt til Thomas Blachman, som med tårer i øjnene måtte sige farvel til hende i sidste års program, da hun valgte at trække sig fra den gruppe, hun blev sat i.

Alberte Holse: Kristian var også min favorit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce