37-årig kvinde dømt for 30 tyverier: Stjal blandt andet wienerschnitzel, sytilbehør, lammeskind og mobiler

En 37-årig kvinde fra Horsens har fået halvandet års fængsel for at have begået omkring 30 tilfælde af tyverier og et enkelt røveri. Arkivfoto

37-årig kvinde dømt for 30 tyverier: Stjal blandt andet wienerschnitzel, sytilbehør, lammeskind og mobiler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kvindelig tyv stjal tøj, mad, drikkevarer, punge og tasker. Nogle af hendes tyverier er gået ud over beboere i ældreboliger.

Horsens: Det koster den 37-årige Sally Rasmussen fra Horsens halvandet års fængsel, at hun i løbet af de seneste år har begået ikke færre end 30 forskellige tilfælde af tyverier fra tøj- og dagligvarebutikker i Horsens og fra ældreboliger midt om natten.

Med i dommen er også et røveri mod Bilka i Horsens, der blev begået i november 2017.

Dommen faldt mandag ved Retten i Horsens.

Kvinden er bl.a. dømt for at have stjålet tyvekoster af stort set enhver art: tøj, madvarer - bl.a. en wienerschnitzel, muesli, yoghurt og smør, creme, deodorant, et ur, sytilbehør, mønter, et lammeskind, chokolade, øl, sodavand, spiritus og mobiltelefoner. Tyverierne er sket fra både butikker arbejdspladser og parkerede biler.

Også to beboere i ældreboliger blev ofre for kvindens tyverier.

I september 2017 skaffede kvinden sig på ukendt vis adgang til to kvinders ældreboliger, hvor hun gik ind midt om natten. Begge kvinder vågnede, da den 37-årige kvinde kom ind. Den ene af de to ældre kvinder forklarede i retten, at den ukendte kvinde udgav sig for at være hjemmehjælper. I begge tilfælde forsvandt hun med de ældre kvinders tasker og deres punge.

Senere på natten opdagede nogle ansatte ved Ceres Centret i Horsens, at en ukendt kvinde gik rundt på centret. De kontaktede politiet, som kunne konstatere, at kvinden - den nu dømte 37-årige - havde begge de ældre kvinders tasker og deres nøgler på sig.

Udviklede sig til røveri

Sally Rasmussen blev også dømt for et tyveri, som udviklede sig til et røveri i Bilka. Om eftermiddagen 28. november 2017 blev hun taget i at stjæle kød, tøj og parfume for 6358 kr. fra Bilka.

Hun blev tilbageholdt af en vagt, og det foregik i første omgang stille og roligt. Blot en times tid senere fik butiksdetektiverne en melding om, at kvinden var i gang med at stjæle fra butikken igen.

Denne gang tog hun noget kød og noget foundation-creme til en samlet værdi af knap 2000 kr. med gennem kassen uden at betale for det. Da butiksdetektiverne bad kvinden om at følge med, nægtede hun og sparkede i stedet den ene butiksdetektiv over benet og forsøgte at stikke af. Dermed udviklede tyveriet sig til et røveri. Kvinden blev tilbageholdt og anholdt.

Da sagen skulle afgøres ved retten, blev der lagt vægt på, at tyverierne havde et stort omfang og mange ofre.

- Og derudover lagde retten også vægt på, at nogle af forholdene var begået mod ældre mennesker, oplyser anklager Bjørn Dahl Larsen fra Sydøstjyllands Politi.

Sally Rasmussen valgte at modtage dommen på halvandet års fængsel, og hun blev sendt direkte til afsoning efter dommen, oplyser anklageren.

37-årig kvinde dømt for 30 tyverier: Stjal blandt andet wienerschnitzel, sytilbehør, lammeskind og mobiler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce