- Velkommen til Horsens, kan vi hjælpe dig?

Et nyt hold frivillige ambassadører står klar til at guide og hjælpe i KUBEN hver dag frem til 11. august. Foto: PR

- Velkommen til Horsens, kan vi hjælpe dig?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et nyt kuld frivillige i Kuben står frem til 11. august klar til at hjælpe turister og borgere hele sommeren.

Horsens: Et ambassadørkorps af frivillige står fra lørdag 30. juni til og med lørdag 11. august klar i Kuben på Søndergade til hver dag at tage pænt imod turister og borgere i Horsens og guide dem videre til gode oplevelser i kommunen.

I alt 15 turistambassadører har viet en del af deres sommerferie til at bruge to timer dagligt på at stå i Kuben og enkelte dage ved Den Genfundne Bro.

- Det gode vejr i maj har givet os en stærk tro på, at mange danskere vælger at holde sommerferie i Danmark og vil besøge Horsens på grund af byens centrale beliggenhed, attraktionerne og naturen, siger turistchef i VisitHorsens, Helle Berthold Rosenberg.

I fjor fik de frivillige turistambassadører helt op til 260 kontakter dagligt. De besøgende er interesserede i alt fra street art, cykelruter og shopping til en færgeplan for Endelavefærgen, nærmeste toilet og gemte og glemte perler i kommunen.

Gør en forskel

Ifølge citychef i Horsens, Cathrine Florian Bang, gør ambassadørkorpset en stor forskel. Ikke kun for turisterne i byen, men også for de erhvervsdrivende.

- Jeg synes, det er et stærkt initiativ, at både turister og byens borgere har mulighed for at få gode tips og personlige anbefalinger om alt det, de kan opleve her i Horsens, siger Cathrine Florian Bang. Alle er selvfølgelig velkommen i Kuben - også lokale.

- Vore ambassadører er klædt godt på til at vejlede om bl.a. aktiviteter i børnehøjde, så bedsteforældre kan blive klar til at få børnebørnene på ferie, siger turistchef Helle Berthold Rosenberg.

- Velkommen til Horsens, kan vi hjælpe dig?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce