Bjørnene spiste HIC til aftensmad

Kevin Larsen kæmpede forgæves, at HIC tabte klart til Bakken Bears. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Bjørnene spiste HIC til aftensmad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HIC tabte klart til Bakken Bears, da aarhusianerne lagde vejen forbi Forum Horsens.

Horsens: Horsens IC led lederlag til Bakken Bears onsdag aften. Hjemmeholdet tabte med 98-85.

Målet var ellers klart for HIC, som med en sejr ville sikre sig førstepladsen i grundspillet og dermed hjemmebanefordelen igennem hele slutspillet.

Lyset blev slukket og røgmaskinen blev tændt, mens HIC-spillerne løb på banen akkompagneret af lyden fra en langhåret heavy-guitarist, der rykkede riffet til Metallicas Enter Sandman af.

Kort efter viste hele salen en fin gestus ved at rejse sig og levere et minuts stilhed til ære for H.K.H Prins Henrik, der gik bort sent tirsdag aften.

I sandhed en kontrast, der var til at få øje på.

HIC-Bakken Bears 85-98 (44-54)
BasketligaenPoint for HIC: Kevin Larsen 22, Shannon Hale 21, Lawrence Alexander 12, Vedran Borovcanin 10, Derrick Wilson 8, Reggie Agbeko 4,Oscar Jørgensen 4. Frederik Rungby 2.

Point for Bakken: Devaughn Akoon-Purcell 28, Michel Diouf 20, Tony Bishop 14, Jeffrey Crockett 14, Doug Wiggins 9, Adama Darboe 6, Darko Jukic 5, David Kristensen 2.

Bakken trak fra

HIC samlede handsken op og leverede en kontrastfyldt præstation, hvor to godkendte perioder blev erstattet af en skidt tredje.

Første halvleg var relativt tæt og fyldt med god basket og høj intensitet. For HIC var Kevin Larsen den mest iøjnefaldende spiller i kampens første to perioder. Den store mand var, særligt i første periode, et bæst under kurven og satte 15 point.

Nytilkomne Shannon Hale startede også godt, men faldt siden i niveau. Han viste dog, at han på sit topniveau er en faktor for HIC. Spørgsmålet er så, om han finder en kamp, hvor han kan fastholde topniveauet over alle fire perioder.

Men det var gæsternes Devaughn Akoon-Purcell, der stjal rampelyset. Mod slutningen trak gæsterne fra anført af den knap to meter høje, vævre forward. Han gjorde dybest set hvad der passede ham og satte 23 point i de første par perioder.

HIC fik samtidig vanskeligheder ved at score, og det gav en solid pauseføring til gæsterne på 54-44.

Stort nederlag

Hjemmeholdet var nede, men Lawrence Alexander pustede liv i et gult kadaver, da han lynhurtigt efter pausen satte sin første trepoints-scoring.

Bakkens aldrende tv-kendis Chris Christoffersen begyndte at bide negle. Han sad med sportstape på begge knæ og fremviste dermed en hvis skrøbelighed i det område af kroppen. Han har også rundet sit 38. leveår.

Neglene nåede ikke at blive ret korte, for Bakken strammede atter grebet og begyndte at finde kurven sikkert. Samtidig faldt HIC dybt og virkede groggy. Jeffrey Crockett knuste de gules optimisme ved at smide tre point i kurven, og midtvejs i tredje periode var en sikker føring til gæsterne genetableret: 64-51.

HIC var knækket og spillerne virkede resignerende, og resten af opgøret blev relativt let for gæsterne, der vandt med 98-85.

I vores hænder

Cheftræner Arnel Dedic var selvsagt ikke tilfreds efter kampen.

- Jeg mener, vi taber kampen i tredje periode. Vi mistede energien og viljen, og vi tabte kampen på gulvet for hurtigt. De kom alt for let til deres point, sagde han.

HIC og Bakken ligner modstandere i en kommende DM-finale. Så det store spørgsmål er, om dagens kamp reflekterer kvalitetsforskellen på de to mandskaber.

-Det synes jeg ikke. Men hvis man skal slå Bakken, skal man være der 100 procent, og det var vi ikke i dag. Vi affyrede ikke de kugler, som jeg ved, vi kan, sagde cheftræneren.

Trods nederlaget har HIC skæbnen i egne hænder. Med sejre i de sidste tre kampe sikrer klubben sig hjemmebanefordelen i slutspillet.

- Det huskede vi hinanden på i omklædningsrummet. Det er i vores hænder, men nu har vi pause i tre uger, og det bliver svært for os at vedligeholde kampformen. Men det er stadig i vores hænder, og hvis vi præsterer til vores bedste, vinder vi også, sagde han.

Bjørnene spiste HIC til aftensmad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seneste klip fra superligaen
Afspil video
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på aftenens danske nier!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på det danske angreb i kampen mod Montenegro.
Afspil video
Kom helt tæt på Alexander Zorniger og Brøndby IF!
Flemming Povlsen kom helt tæt på Brøndby IFs tyske træner, Alexander Zorniger.
Afspil video
Bechmann udpeger Superligaens fem bedste angrebskonstellationer!
Tommy Bechmann udpeger Superligaens fem skarpeste angrebskonstellationer.
Afspil video
Vi har interviewet FCM's tårnhøje angrebsduo!
Vi kom helt tæt på FC Midtjyllands angrebsduo, Paul Onuachu og Alexander Sørloth, og spurgte ind til deres samarbejde.
Afspil video
Kæft, trit og retning! Se analysen af Alexander Zorniger!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen analyserer Alexander Zornigers tyske mentalitet.
Annonce
Annonce
Annonce