Tomt advokatkontor på nye hænder

Den markante, gule bygning på Stationsvej i Hedensted er blevet solgt. Endnu er den nye ejer hemmelig, men garnbutikken Nynne og Co. får lov til at blive. Foto: Lennart Kjær Schouborg

Tomt advokatkontor på nye hænder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et endnu ukendt lokalt firma har overtaget den markante, gule bygning på Stationsvej i Hedensted. Garnbutikken Nynne og Co. bliver boende.

Hedensted: Efter et lille års tid med "til-salg" skilte i vinduerne hos det tomme advokatkontor på Stationsvej i Hedensted, afslører anderledes opløftende skilte nu, at der atter er liv på vej i lokalerne.

Det bekræftes ligeledes af ejendomsmægler Henrik Lundsgaard Nielsen fra Nordicals, der har solgt bygningen.

Endnu ønsker han ikke at løfte sløret for, hvem der overtager, men der er tale om et lokalt firma, der selv vil gøre brug af kvadratmeterne.

- Der har været mange på banen, som enten ville leje det eller lave det om til boliger, men planen har hele tiden været at sælge med henblik på liberalt erhverv eller kontorformål. Og efter en ganske pæn interesse faldt det på plads i forgårs (onsdag, red.), siger Henrik Lundsgaard Nielsen.

Den ca. 375 kvm store bygning blev sat til salg i forbindelse med, at daværende ejer Torben Hald sidste sommer lukkede sit advokatkontor efter 14 år for at gå på pension.

Med købet overtager den nye ejer ligeledes de tilstødende lokaler, som lige nu huser Nynne og Co., men der er ingen planer om at opsige garnbutikkens lejemål.

Rigtig god kontor-placering

Ganske som ventet har forespørgslerne fra eventuelle detailbutikker været ikke-eksisterende.

Til det formål er placeringen ifølge Henrik Lundsgaard Nielsen ganske enkelt ikke attraktiv nok, og den generelle tendens i Hedensted går også mod, at alle butikker foruden de centrale svinder.

- Men ser man det i forhold til kontorer, så er det en rigtig god placering. Kunderne ved, hvor det er henne, når man siger "den gule bygning ved stationen", og det er et kæmpe plus med parkeringspladser, tog og bus lige ved døren til medarbejdere udefra, siger Henrik Lundsgaard Nielsen.

Den nye ejer forventer at flytte sit firma ind på Stationsvej i løbet af august.

Tomt advokatkontor på nye hænder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce