To sogne skal finde ny præst

Marie-Louise Lieberoth Wadum har været præst i Hvirring og Hornborg Sogne siden 2014. Nu har hun søgt nye udfordringer som præst i et endnu ikke offentliggjort embede. Arkivfoto: Morten Pape

To sogne skal finde ny præst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter knap fem år som præst i Hvirring og Hornborg sogne har Marie-Louise Lieberoth Wadum fået nyt embede.

Hvirring: Menighedsrådene i Hvirring og Hornborg sogne skal på jagt efter en ny præst. Det står klart, efter de to sognes præst Marie-Louise Lieberoth Wadum torsdag via kirkernes Facebook-side offentliggjorde, at hun har fået et nyt embede.

Hvor den 37-årige fynbo fremover skal være præst, kan hun dog endnu ikke oplyse, da Kirkeministeriet i skrivende stund ikke officielt har godkendt Marie-Louise Lieberoth Wadums ansættelse i sit nye embede.

- Derfor kan jeg heller ikke sige så meget om, hvorfor jeg har søgt det nye embede. Men jeg har været utrolig glad for min tid i Hvirring, understreger Marie-Louise Lieberoth Wadum, der blev ansat i Hvirring og Hornborg Sogne i september 2014.

Stopper til påske

Også menighedsrådsformand i Hvirring, Michael Sommer Poulsen, understreger, at han har været glade for de knap fem år Marie-Louise Lieberoth Wadum har været i sognet.

- Det er en skam, hun stopper, men jeg har også fuld respekt for, at hun har søgt nyt embede. Når man, som vi gjorde for fem år siden, vælger at ansætte en yngre præst, er det jo med en lidt større risiko for at vedkommende på et tidspunkt ønsker at søge nye udfordringer, lyder det fra Michael Sommer Poulsen.

Sammen med menighedsrådet i Hornborg skal Hvirring Menighedsråd nu have opslået den ledige stilling. Michael Sommer Poulsen forventer, at det vil tage mellem fire og fem måneder, inden en ny præst vil være ansat.

Marie-Louise Lieberoth Wadum stopper dog i Hvirring allerede i næste måned. Hun holder afskedsgudstjenester palmesøndag - 14. April. Først kl. 9 i Hornborg Kirke, og lige derefter kl. 10.30 i Hvirring Kirke med efterfølgende reception.

To sogne skal finde ny præst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce