Prins Henrik skabte fuld opmærksomhed i Mexico med en kagerulle

Prins Henrik indviede tilbage i 2008 et nyt pilotanlæg på Palsgaards fabrik i byen San Luis Potosi i Mexico i forbindelse med et statsbesøg i Mexico. Miguel Hildago, direktør i Palsgaard Mexico, administrerende direktør i Palsgaard, Birger Brix, og formand for Dansk Industri Henning Dyremose var også med til indvielsen. (Privatfoto)

Prins Henrik skabte fuld opmærksomhed i Mexico med en kagerulle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Palsgaard har flere gange haft besøg af Prins Henrik og Dronnings Margrethe i Danmark og udlandet, og det har haft stor betydning for virksomheden.

Juelsminde: Virksomheden Palsgaard ved Juelsminde har af flere omgang haft besøg af Hans kongelige højhed Prins Henrik.

- Han havde en god humoristisk sans, var munter og meget ligetil at snakke med, fortæller Birger Brix, der er koncerndirektør for Schou Fondet, der ejer Palsgaard.

Birger Brix husker blandt andet, da Prins Henrik i 2008 indviede et anlæg på Palsgaards fabrik i San Luis Potosi i Mexico i forbindelse med et statsbesøg i landet.

- Han gjorde det fantastisk godt, og aviserne var fyldt med ham dagen efter. På et tidspunkt tog han en kagerulle og løftede den for sjov over hovedet på guvenørens kone og sagde noget med, at sådan går det, når man kommer sent hjem om aftenen. Der var et lyshav af blitzer, da han gjorde det, husker Birger Brix.

Faktisk var Palsgaard en af de første danske virksomheder, som Prins Henrik besøgte, da han kom til Danmark i 1967. Efterfølgende besøgte han Palsgaard tre-fire gange, blandt andet i forbindelse med kongeskibets besøg i Juelsminde i juni 2008.

- Under besøget i 2008 kommer han forbi spisestuen på godset, og så standsede han og spurgte, om det ikke var der, han spiste frokost sidste gang, han var der. Og det var altså 30 år tidligere, fortæller Birger Brix.

Kongehusets tilgængelighed har haft stor betydning for Palsgaard.

- Hans besøg har betydet meget. Specielt i et land som Mexico, hvor man ikke har et kongehus. Vi fik også lov til at invitere nogle betydningsfulde kunder til en gallaaften med dronningen og prinsen, og efter besøget fik vi mange henvendelser, fortæller Birger Brix.

Prins Henrik skabte fuld opmærksomhed i Mexico med en kagerulle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce