Lokalt firma i fremgang: Vokseværk, jubilæum og et smut forbi Børsen

I alt 210 nye kvadratmeter er lagt til revisionsfirmaet på Vejlevej Rathmann & Mortensen, der ejes af Tommy Rathmann (t.v.) og Daniel Beck Mortensen. De holder derfor fredag 25. januar reception, hvor de her desuden markerer firmaets 30-års virke i byen samt medindehaver Daniel Beck Mortensens nye titel som statsautoriseret revisor. Foto: Michael Svenningsen

Lokalt firma i fremgang: Vokseværk, jubilæum og et smut forbi Børsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De to kompagnoner bag revisionsfirmaet på Vejlevej, Tommy Rathmann & Daniel Beck Mortensen, har netop udvidet deres domicil - dermed er det et fysisk større firma, der er trådt ind i 2019 - et år, hvor indehaverne også markerer firmaets 30-års lokale virke og en ændret ejerskabsfordeling.

Hedensted: Det sidste bord er netop kommet på plads i den nye del af revisionsfirmaet Rathmann & Mortensen, der har til huse på Vejlevej 23a.

Her har man fået 210 ekstra kvadratmeter til rådighed i direkte forlængelse af det nuværende 214 kvadratmeter store firma på adressen. Der er tale om en del af de lokaler, hvor TUC Job indtil sidste år havde til huse.

Udvidelsen sker efter stedets indehavere, Daniel Beck Mortensen, 37, og Tommy Rathmann, 59, over en længere periode har oplevet en positiv kundetilgang.

Derfor har de et stykke tid ønsket at forberede sig til en fremtid med mere plads til kunder såvel som til flere medarbejdere, der i dag tæller fem fastansatte udover de to indehavere og en freelancer-bogholder.

- I stueplan er der tale om 160 nye kvadratmeter til tre nye kontorer, et stort mødelokale, et større gangområde med mulighed for at opstille flere kontorborde på sigt samt et ekstra toilet. Derudover har vi fået 50 kvadratmeter i kælderen til vores arkiv, fortæller Tommy Rathmann.

I stueplan er der tale om 160 nye kvadratmeter til tre, nye kontorer, et stort mødelokale, et større gangområde med mulighed for at opstille flere kontorborde på sigt samt et ekstra toilet. Derudover har vi fået 50 kvadratmeter i kælderen til vores arkiv.
Tommy Rathmann

30 år lokalt

Rathmann & Mortensen er en udløber af revisionsfirmaet Torben Jensen, der blev etableret for 30 år siden på Bytorvet, hvorefter man rykkede til Bredgade for i 2009 at flytte til Vejlevej 23a.

I 2016 overtog Tommy Rathmann hovedparten af Hedensted-firmaet efter Torben Jensen, som han blev revisorelev hos i 1979.

- Vi er efterhånden et drevent firma i Hedensted med kunder primært fra byen og omegnen. Men der er dog også en række kunder fra andre dele af landet, siger Tommy Rathmann.

Han beskriver Rathmann & Mortensen anno 2019 som et firma i stabil vækst - gearet til at omstille sig i takt med den digitale udvikling.

Ændret ejerskab

Daniel Beck Mortensen har siden sommeren 2016 været medejer af firmaet med 10 procent.

Mere har han ikke kunnet eje i foretagendet, da han har været under uddannelse til statsautoriseret revisor - en uddannelse og bedrift han afsluttede midt november sidste år på Børsen i København efter 10 år og to uger i revisorbranchen.

Den statsautoriserede revisor-titel har betydet, at ejerskabet i firmaet nu er ændret til 50 procent fordelt på hver af de to indehavere.

Og det faktum glæder ikke kun Daniel Beck Mortensen, men også Tommy Rathmann:

- Daniel har klaret det hele så flot - et langt, sejt træk af ham. Alt det, vi har haft planlagt med ejerskabsfordeling, er nu indfriet.

Næste, løbende udfordring er i fuld gang, forklarer Daniel Beck Mortensen.

- For år tilbage valgte vi at udskifte alle vores it-programmer og tage hul på at blive et digitaliseret firma. Det betyder, at vi jævnligt må tage stilling til nye programmer og interne arbejdsgange. Vi er et moderne revisionsfirma og målet er i takt med udviklingen at blive ved med at være det.

Der holdes reception i firmaet fredag 25. januar kl. 13-15 i anledning af såvel firmaudvidelsen, 30-års jubilæet som firma i byen og Daniel Beck Mortensens statsautoriseret revisoreksamen.

Lokalt firma i fremgang: Vokseværk, jubilæum og et smut forbi Børsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce