Lagersalg bliver i byen - åbningsweekend hentede hele månedens budget hjem

Sengestudiets lagersalg er kommet for at blive i byen. Det har indehaver af Sengestudiet, Michael Jakobsen (th.), besluttet. Nu skal et permanent lokale findes, og så er to lokale medarbejdere, ansat til butikken, herunder daglig leder Rasmus René Knudsen (tv.). Foto: Michael Svenningsen

Lagersalg bliver i byen - åbningsweekend hentede hele månedens budget hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indehaver af Sengestudiet, Michael Jakobsen, vil åbne et permanent lagersalg i Hedensted efter en succesfuld første salgsperiode med god opbakning fra byen.

Hedensted: Sengestudiet i den tidligere Aldi-bygning på Bytorvet har fået så god en modtagelse af byens borgere, at indehaver Michael Jakobsen nu har besluttet sig for at etablere et permanent lagersalg i byen.

Lige nu bliver der kigget efter et passende, centralt lokale, og Michael Jakobsen satser på at finde noget, inden lejemålet i Aldi-bygningen udløber - ikke som først forventet per første april, men om to måneder, ved udgangen af årets fjerde måned.

Beslutningen om at blive i Hedensted er taget efter et kig på den første tids omsætning i byen - og ud fra den velkomst, Michael Jakobsen og forretningen har fået af byens borgere.

Og her var der pludselig ingen tvivl om beslutningen, forklarer han.

- På de to første åbningsdage solgte vi for det, vi havde sat som budget for hele måneden. De efterfølgende weekender er også forløbet med et stabilt og godt salg, forklarer han.

Efter de to første åbningsdage solgte vi for det, vi havde sat som budget for hele måneden. De efterfølgende weekender er også forløbet med et stabilt og godt salg.
Michael Jakobsen

En del af historien

Og så er der Hedensted-borgerne, der også har bakket rigtigt godt op om lagersalget. Michael Jakobsen betegner det som et positivt og ærligt møde med sine nye kunder.

- Folk vil os gerne og virkelig mange har forklaret, at de først og fremmest handler lokalt, inden de søger til andre byer. Det har bestemt været med til at overbevise mig om at blive herude. Jeg er sikker på, vi har en berettigelse her, siger han.

En del kunder har desuden fortalt om byen og dens historie. Også Michael Jakobsens mor, Vita Sørensen har bidraget til den del.

- Det sjove er, at min mor er en vaskeægte Hedensted-borger og er født og opvokset her. Hvad jeg dog ikke vidste var, at hun som ung var i huset hos den tidligere bogtrykker lige over for mit nuværende lagersalg, og at mine forældre for 63 år siden holdt deres bryllupsreception på De unges Hjem, fortæller Michael Jakobsen.

- Så med det in mente føler jeg et eller andet sted, at jeg er kommet hjem, lyder det fra den drevne herrer, der sammen med sin hustru Annette Jakobsen ejer butikken Sengestudiet i Horsens på 24. år.

Overvejer flere dage

I første omgang fortsætter sengestudiets lagersalg med at holde åbent fredage og lørdage. Men Michael Jakobsen påtænker på sigt at udvide med åbent også om mandagen.

Til at tage imod kunderne er der ansat to lokale medarbejdere med Rasmus Rene Knudsen som daglig leder.

Lagersalg bliver i byen - åbningsweekend hentede hele månedens budget hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce