Knæk Cancer-fest har fået vild opbakning: Lokaler, mad og underholdning er på plads

Tina Buchmark fra Hedensted, hendes to børn og Mathilde (t.v.) og Marie er i gang med at planlægge et større lokalt Knæk Cancer-arrangement til uge 43. Planen var egentligt at festen skulle holdes i Hedensted-midtby - i Byhallen, men nu har arrangørerne fået et tilbud fra Castberggård, de har takket ja til. Arkivfoto: Michael Svenningsen

Knæk Cancer-fest har fået vild opbakning: Lokaler, mad og underholdning er på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter seneste infomøde i februar har mange lokale valgt at række initiativtagere til et kommende stort Knæk Cancer-fest en hjælpende hånd. Det betyder blandt andet, at arrangementet nu er rykket fra Byhallen i Hedensted til Castberggård i Urlev.

Hedensted: Gratis lokaler i Urlev. Det tilbud kunne arrangørerne af det kommende Knæk Cancer-arrangement, Tina Buchmark og hendes to børn, ikke andet end takke ja til.

Det betyder derfor, at Knæk Cancer-festen i uge 43 rykker ud af Hedensted og ind på døvehøjskolen Castberggård, der har tilbudt at lægge lokaler til aftenen.

Tina Buchmark fortalte i januar, at hun og hendes piger arbejder på at stable en stor Knæk Cancer-fest for byen og omegnens borgere på benene - en festlig aften i velgørenhedens tegn med amerikansk lotteri, forskelligt underholdning og bespisning.

Men på daværende tidspunkt vidste hun ikke, om planerne kunne holde. Det afhang af, om hun fandt nogle flere til at hjælpe hende.

Efter det seneste informationsmøde, der blev holdt i Hedensted Centret i slutningen af januar, står det nu klart, at der er borgere derude, der er mere end villige til at hjælpe med at bære arrangementet i mål.

Tina Buchmark fortæller:

- 11 personer mødte frem, og der kom mange gode forslag og ideer på bordet til, hvordan vi kan komme fremad i planlægningen.

Det er helt fantastisk. Nu skrider det fremad, og jeg er taknemmelig for den hjælp, arrangementet møder.
Tina Buchmark

Mad på plads

En person foreslog Tina Buchmark at kontakte Castberggård i forhold til lokaler. Det gjorde hun, og nu er den del på plads. Ligeså er selve salget af billetter, da Castberggård også har tilbudt at stille deres billetplatform til rådighed.

Også mange lokale madsteder har sagt ja til at donere mad til aftenen, fortæller Tina Buchmark.

- Det gode er, at de har tilbudt selv at koordinere maden - hvem, der kommer med hvad til aftenen. Det er ret fantastisk, siger hun.

Aftenens underholdning kommer udover tidligere nævnt Daniel Hersig og Søren Okholm også til at bestå af horsensianeren Alberte, der blev kendt gennem tv-programmet X Factor sidste år. Også en pædagogisk klovn har meldt sig og skal underholde børnene, ligesom en klatrevæg blandt andet er planlagt.

Borgmesteren åbner

Udover underholdning har tidligere håndboldspiller Lars Christiansen lovet at lave en videohilsen til aftenen, og så kommer borgmester Kasper Glyngø (S) og åbner selve arrangementet.

- Vi er langt, men har også stadig rigtigt meget, vi skal nå endnu. Jeg har senest kontaktet skolernes forældrebestyrelser heromkring for at høre, om nogle klasser kunne have lyst til at hjælpe os med at pynte op, og om der er grobund for, at nogle elever laver deres egne indsamlinger. Og så skal vi som noget af det næste have kigget på sponsorgaver til en tombola, siger Tina Buchmark.

Næste informationsmøde finder sted i Frivillighuset i Østerbrogade 21B i Hedensted 5. marts kl. 19. Alle hjælpere og øvrige interesserede er velkomne til at møde op.

Ved siden af uge 43-arrangementet har Løsning-klubben Bikers and Cars desuden tilbudt at samle penge ind ved en event, der vil finde sted 17. august på klubbens adresse på Haremarksvej i Løsning.

Knæk Cancer-fest har fået vild opbakning: Lokaler, mad og underholdning er på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce