Juelsminde har fået et grønt hold

Der er før blevet arrangeret enkeltstående affaldsindsamlinger i Juelsminde. Men fremover vil et hold af frivillige jævnligt gå ud og og fjerne skrald. Arkivfoto

Juelsminde har fået et grønt hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frivillige går ud for at opsamle skrald, der flyder i naturen i Juelsminde.

Juelsminde: De grønne hold blomstrer i Hedensted Kommune i disse år.

I en hel del lokalsamfund ifører folk sig refleksveste og går ud for at fjerne skrald, der ikke er kommet i en skraldespand.

Nu har man også fået et såkaldt green team i Juelsminde.

Forleden var en syv-otte lokale interesserede samlet til møde med Ole Klidbo Madsen, intrastruktur, Hedensted Kommune, der står for at udlevere veste og tænger til at samle affaldet op med.

Det er nu gruppens plan at mødes uden for fiskebistroen i Juelsminde søndag 3. februar klokken 10 for at gå ud på den første tur efter skrald, fortæller Ole Klidbo Madsen.

Tilbage i sommeren 2017 var et green team også på tale i Juelsminde. Dengang blev det ikke til noget. Den kommunale kontaktperson for de grønne hold er glad for, at det i samarbejde med Juelsminde Visionsråd lykkedes at samle en gruppe denne gang.

- Green team er et fantastisk projekt. Det kører meget lavpraktisk, og det virker. Vi får samlet skrald op, og vi får besked om ting og sager, der er gået i stykker. De er vores forlængede øjne, siger Ole Klidbo Madsen og tilføjer, at der også i Snaptun er kommet et meget aktivt hold til.

Juelsminde Green Team har oprettet en gruppe på Facebook for alle interesserede.

Juelsminde har fået et grønt hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce