Gadefestival satte ind over for gratister

Uldum Gademusik Festival foregår midt i Uldum By og det er derfor svært at hegne hele området ind. Foto: Mette Mørk

Gadefestival satte ind over for gratister

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Omkring 4000 personer gæstede i år Uldum Gademusik Festival, der efter en uges regn blev afviklet i høj solskin.

Uldum: Solen skinnede i den grad over lørdagens gademusik festival i Uldum, der i år blev holdt for 22. gang.

I følge Else Mogensen fra festivallens bestyrelse har 2500 personer indløst billet til festivallen, hvilket er et par hundrede mere end sidste år. Med optrædende, hjælpere og kræmmere vurderer hun, at omkring 4000 personer på den ene eller anden måde har deltaget i årets festival.

- Vi kunne ikke gøre det uden alle vores frivillige hjælpere. Søndag blev der knoklet med at tage telte ned, køre på lager, vaske borde og stole af og sendt de udenlandske optrædende godt af sted, fortæller Else Mogensen.

Finder andre indgange

I år havde festivallen haft ekstra fokus på at forhindre gratister. Frivillige sad bl.a. vagt ved Nedergården og ved Uldum Forsamlingshus for at tjekke, at der var grønne ambånd på alle arme. I ølvognene blev der også kun solgt øl til folk med armbånd på.

- Der er desværre nogle, der har fundet nogle smutveje uden om entréen, men det har vi forsøgt at dæmme lidt op for. Vi synes jo ikke 100 kr. er meget i entré for en hel dag med så meget musik, lyder det fra Else Mogensen.

Alene ved Nedergården blev 15 personer bedt om at købe et armbånd. Den første håndfuld år var der ingen entré til Uldum Gademusik Festival. Første år, der blev taget entré, kostede det 20 kr, og siden er prisen løbende steget til de 100 kr.

Årets overskud, der endnu ikke er gjort op, går til Plejecenteret Nedergården og Uldum Sfo.

Gadefestival satte ind over for gratister

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce