Flere nye formænd på vej

Flere af formændene i idrætsforeningerne i Tørring-Uldum området genopstiller ikke til bestyrelsen i år. Således har Chris Larsen fra Tørring IF allerede for et år siden meddelt, at han stopper. Arkivfotos

Flere nye formænd på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre ud af syv idrætsforeninger i Tørring-Uldum-området skal have nye formænd på deres kommende generalforsamling.

Tørring-Uldum: ÅUI er ikke den eneste klub, der mangler en formand. Avisen har lavet en rundringning til de lokale idrætsforeninger, for at høre, hvad status er forud for deres generalforsamlinger.

De omkring 1100 medlemmer af Tørring Idrætsforening har ikke haft nogen fungerende formand i næsten et år. På papiret er Chris Larsen formand, men pga. et nyt job har han måtte drosle ned for sit engagement i idrætsforeningen og genopstiller ikke, når der 27. februar er generalforsamling.

Derfor skal der findes en ny formand. Også badminton- og håndboldafdelingen mangler nye kræfter til udvalgsarbejdet.

I Lindved er der også brug for en formand. Den eneste, der ikke genopstiller til bestyrelsen i Lindved Gymnastikforening, er nemlig formand Lone Lindskjold, der efter ni år i bestyrelsen synes, der skal nye kræfter til.

- Der har været mange store sager bl.a. med en ny hal, og mine børn er blevet store og er ikke længere aktive i foreningen. Jeg har bidraget med det, jeg kan, og nu kunne det være godt med en ny, der f.eks. kan noget med sociale medier, lyder det fra Lone Lindskjold, der betegner LG som en veldrevet forening med en engageret bestyrelse.

Generalforsamlingen holdes 20. februar. Foreningen har over 900 medlemmer.

De resterende foreninger i kommunen ser ikke umiddelbart ud til at mangle formænd, men flere steder er der brug for flere bestyrelsesmedlemmer. I Uldum IF er der brug for et nyt medlem, og i Håndboldklubben HK73 i Rask Mølle skal man brug mindst to nye medlemmer til bestyrelsen.

Flere nye formænd på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce