Det vil jeg anbefale

De grå Ferguson?er revolutionerede landbruget. I dag vækker de mindre hos de ældre generationer og fascinerer de yngre. Arkivfoto: Morten Pape

Det vil jeg anbefale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

1. Opladning i svømmehallen

Som journalist på et dagblad har man naturligt endnu mere travlt på jobbet end vanligt, når der er udskrevet folketingsvalg. Derfor tror jeg, der kan blive brug for et lille forkælelselses-punkt midt på ugen, når der er wellness-aften i Hedensted Svømmehal.

Jeg er normalt ivrig morgensvømmer, men har endnu ikke prøvet en udflugt til svømmehallen i aftentimerne, hvor der ellers reklameres med levende lys, afstressende dufte og rolig musik. Mon ikke et par timer her kan give et lille energiboost til resten af ugen?

Camilla Bo Krefeld
Camilla Bo Krefeld

2. Valg og traktorer

I weekenden er det tid til de årlige Ferguson-dage, som holdes på Danmarks største traktor-museum, Ferguson Museet i Stourup. Mange af gæsterne - dog ikke undertegnede bypige - kommer selv kørende på en klassiker til arrangementet, hvor man kan se de gamle traktorer i arbejde.

Der er både mejetærskere, damptromler og meget mere - og håbet er, at det kan lokke mine to drenge på 10 og 11 år væk fra playstation og iPad'en et par timer. Samtidig kan vi benytte lejligheden til at snakke om demokrati og valg, da arrangementet bliver åbnet af statsminister Lars Løkke Rasmussen. Det kan vel også bruges som en slags optakt til EP-valget om søndagen...

3. Årets første is?

Lørdag vil jeg også tage drengene med en tur på Juelsminde Havn, når flyvevåbnets redningshelikopter Eskadrille 722 kommer forbi. Den vil i luftrummet ud for havnen demonstrere, hvordan en redningsaktion foregår, så det skal nok blive spændende.

Om eftermiddagen er der livemusik og fadøl på Østhavnen, og der findes da ikke mange ting, der er bedre end at nyde en kold øl i solens stråler med udsigt over vandet... Drengene kan få lov at købe årets første udendørs is (i hvert fald for vores vedkommende - vi har ventet på varmen) fra den lokale afdeling af Paradis Is. Den er de ret vilde med.

Det vil jeg anbefale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce