Campingbutik er åbnet i gamle lokaler med nyt hold

Hedensted Caravan er flyttet tilbage til de gamle loler på Ndr. Fabriksvej, og i samme ombæring har indehaver Per Simonsen (i midten) skiftet næsten alle medarbejderne ud. Det er heldigvis lykkedes ham at finde nogle nye folk med mange års erfaring i branchen, bla. mekanikeren Thomas Sloth (th.) og den nye salgschef Michael Petersen. Foto: Michael Svenningsen

Campingbutik er åbnet i gamle lokaler med nyt hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hedensted Caravan er flyttet hjem til Ndr. Fabriksvej, hvor eventyret begyndte for godt 30 år siden. Her har Per Simonsen store forventninger til den nye sæson.

Hedensted: Foråret er højsæson for salg af campingudstyr, men hos Hedensted Caravan er det allerede på årets første åbningsdag, 2. januar, indehaver Per Simonsen får et pejlemærke for, hvordan årets salg kommer til at gå.

- Jeg plejer at sige, at hvis vi ikke får solgt en vogn på den første dag, så bliver det en dårlig sæson. Men i år solgte vi mere end en, siger Per Simonsen, der selv etablerede butikken på Ndr. Fabriksvej for 31 år siden.

I år har han været ekstra spændt på sæsonstarten, fordi han efter 15 år på Vejlevej har rykket teltpælene op og flyttet butikken tilbage til de oprindelige lokaler på Ndr. Fabriksvej. Samtidig er det meste af medarbejderstaben skiftet ud - sådan lidt tilfældigt.

- Jeg ved ikke, om det var flytningen, der gjorde det, men jeg fik nogle opsigelser og endte med at stå med otte nye medarbejdere. Kun bogholderen er flyttet med. Heldigvis er det lykkedes mig at skaffe folk med masser af brancheerfaring, så vi starter ikke helt forfra. Og kunderne har taget godt imod os. Mange siger, at de synes, det er hyggeligt at komme tilbage, siger Per Simonsen.

Kunderne har taget rigtig godt imod os her på Ndr. Fabriksvej, og mange siger, at det er hyggeligt at komme tilbage.
Per Simonsen, Hedensted Caravan

Trofaste kunder

Og selvom det er en stor ting at investere i en campingvogn, så er der faktisk mange kunder, der vender tilbage til butikken flere gange i løbet af et liv.

- Vi har rigtig mange trofaste kunder, og der er folk, jeg har handlet med både 10 og 15 gange løbet af de godt 30 år, jeg har haft butikken. Som regel starter man med en vogn med køjesenge, der passer til små børn. Den skifter man ud, når børnene hellere vil sove i telt ved siden af, og så skifter man igen, når børnene er flyttet hjemmefra. For nogle starter det forfra, når de får børnebørn, siger Per Simonsen.

Han anslår, at Hedensted Caravan sælger omkring 300 vogne om året - og dertil kommer fortelte, moovere samt campingtilbehør. Men også værkstedsdelen er blevet stor gennem årene.

I begyndelsen af 00'erne fik branchen en stor optur, og salget steg markant, og det var dengang, i 2002, Per Simonsen flyttede butikken til de større lokaler på Vejlevej.

- Det var en god beslutning, og det gik fantastisk godt, lige indtil finanskrisen ramte i 2007-2008. Vi røg ned på 300 vogne årligt igen, og salget har ikke rejst sig endnu. Derfor passer det os også godt at flytte "hjem" til Ndr. Fabriksvej, siger Per Simonsen, der har lejet lokalerne på Vejlevej ud til Jysk samt Jem & Fix.

Arvtager ikke på plads

Men Per Simonsen havde også en anden bagtanke med at flytte campingbutikken tilbage.

- Det var her, jeg selv startede i sin tid, og det er et godt sted for en ny mand at starte op. Nu har jeg haft egen butik i mere end 30 år, og jeg kunne godt tænke mig engang i nær fremtid at slippe taget og få et almindeligt 8 til 16-job. Jeg fylder snart 58 år, så jeg synes, det er på tide at drosle lidt ned, og jeg har flere muligheder på hånden, siger Per Simonsen.

Arvtageren til butikken er endnu ikke fundet endnu, for indtil videre er tiden gået med at komme på plads i de nye - gamle - lokaler og lære det nye personale at kende.

Campingbutik er åbnet i gamle lokaler med nyt hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce