2940 lokale seniorer har fået ny formand

- Jeg er optaget af at gøre en forskel for andre mennesker, og det er det der mulighed for i Ældre Sagen, siger Poul Ole Pedersen, ny formand for lokalafdelingen i Juelsminde. Foto: Michael Sveningsen

2940 lokale seniorer har fået ny formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter årets generalforsamling i Ældre Sagen Juelsminde har bestyrelsen konstitueret sig med Poul Ole Pedersen som ny formand.

Juelsminde: Ældre Sagen Juelsminde, der tæller 2940 medlemmer, har fået Poul Ole Pedersen som ny formand.

Han er 66 år, har boet i Juelsminde det seneste halvandet år og inden da 25 år i Barrit.

Han har været suppleant i Ældre Sagens lokalafdeling i to år og blev op til årets generalforsamling foreslået som nyt bestyrelsesmedlem og formand.

- Jeg skulle tænke mig lidt om, for det er noget, der kan tage noget tid i hverdagen. Men jo mere jeg smagte på det, jo mere kunne jeg rigtig godt tænke mig det. I mit tidligere arbejdsliv har jeg været leder i en del år, og det med at have indflydelse og at motivere folk kan jeg rigtig godt lide, siger han.

Man får noget ud af at være frivillig. Det giver noget igen til hjerne og hjerte.
Poul Ole Pedersen, formand, Ældre Sagen Juelsminde

Fællesskaber gør en forskel

Poul Ole Pedersen arbejdede i en årrække med ungdoms- og familierådgivning i Horsens Kommune. Han var chef for flygtninge- og handicapområdet i kommunen i ti år og fik senere arbejde som udviklingskonsulent i KFUM's Sociale Arbejde, hvor han var til sin pension.

Han er gået ind som aktiv i Ældre Sagen, fordi organisationen arbejder for at gøre en positiv forskel for mennesker.

- Alt det, der foregår, er positivt - lige fra besøgstjenesten og ledsagertjenesten til aktiviteter som krolf og petanque. Det hele spiller sammen og handler om at give mennesker og hinanden et godt liv, siger han.

Bekæmpelse af ensomhed er et stort emne i organisationens arbejde.

- Det er noget af det, som vi skal slå nogle slag for. Vi gør i forvejen en del og holder i Juelsminde snart et spis-sammen-arrangement. Det er en af måderne at få folk ud af ensomheden på. Som de andre aktiviteter har det med skabelse af fællesskaber at gøre, siger Poul Ole Pedersen.

Han har afløst Ole Lyse, der ikke stillede op til genvalg, fordi han ønsker at bruge mere tid på at udvikle Stouby-Vejlefjord som turistområde.

2940 lokale seniorer har fået ny formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce