Odder snublede i jagten på top-3

Odder snublede i de døende sekunder, da Stoholm gæstede Spektrum. Arkivfoto: Mette Mørk

Odder snublede i jagten på top-3

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odder Håndbold faldt i jagten på top-3, da Stoholm besøgte Spektrum lørdag eftermiddag. Odder var foran til kampens sidste sekund, men gæsterne fik udlignet til 27-27.

Odder: Det er stadig muligt for Odder at nå top-3, men klubben mistede et skridt i jagten lørdag eftermiddag. Efter en flot sejr på udebane mod Fredericia HK, kunne Odder bringe sig indenfor tre point af top-3 med en sejr over bundholdet Stoholm.

Men kampen endte 27-27 efter en pauseføring til Odder på 16-14.

Odder startede sæsonen glimrende, men har på det seneste vist kraftige udsving. Klubben skal kunne vinde over rækkens næstsidsteplads, og i store perioder af opgøret så det da også ud til, at gæsterne var knækket. Med fem minutter igen var Odder således foran med fire mål.

Men hjemmeholdet smeltede sammen og lukkede Stoholm tilbage i kampen, og i en hektisk slutfase kunne den tidligere Odder-spiller Casper Søgaard Larsen score til 27-27. Han sprang højt og hamrede bolden i kassen fra 17 meter med et par sekunder tilbage af kampen.

Kort forinden havde en ellers velspillende Mads-Peter Lønborg Poulsen misbrugt et afgørende straffekast med blot 20 sekunder igen.

- Vi dummer os. Vi er foran fra start og indtil to sekunder før tid. De ti sidste minutter af anden halvleg kommer vi til at spille passivt og brænde chancer, og det kommer til at koste, siger Odder-træner Jacob Trangeled.

Odder Håndbold-Stoholm 27-27 (16-14)
1. division, mændMål for Odder: Mike Paulsen 6, Mads-Peter Lønborg Poulsen 5, Rasmus Rokkjær 4, Matias Damgaard 4, Ronnie Møller Mathiassen 3, Jacob Lyhne 2, Jonas Corneliussen 2, Martin Bisgaard 1.

Odder kan nå det

Det store spørgsmål er nu, om Odder har mulighed for at nå top-3. Svaret er ja, men alt skal blæse i den rigtige retning, hvis det skal kunne lade sig gøre.

Der resterer fire kampe, og Odder har fire point op til Lemvig-Thyborøn. Odder skal møde vestjyderne på hjemmebane i tredjesidste kamp, men taber Odder i næste runde til Ajax, kan det stort set allerede være slut.

Vinder Lemvig samtidig over Skive, deler seks point Odder og tredjepladsen med tre kampe igen. Så ser det umuligt ud. Jacob Trangeled tænker dog ikke på top-3.

- Jeg er dybt frustreret. Det er tredje gang i træk, at vi smider et resultat på hjemmebane. Vi skal have noget værdighed tilbage her. Vi arbejder knaldhårdt, når vi spiller ude, og det skal vi arbejde på at overføre, når vi spiller hjemme, siger Jacob Trangeled.

Kampen mod Ajax spilles i København på lørdag.

Odder snublede i jagten på top-3

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seneste klip fra superligaen
Afspil video
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på aftenens danske nier!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på det danske angreb i kampen mod Montenegro.
Afspil video
Kom helt tæt på Alexander Zorniger og Brøndby IF!
Flemming Povlsen kom helt tæt på Brøndby IFs tyske træner, Alexander Zorniger.
Afspil video
Bechmann udpeger Superligaens fem bedste angrebskonstellationer!
Tommy Bechmann udpeger Superligaens fem skarpeste angrebskonstellationer.
Afspil video
Vi har interviewet FCM's tårnhøje angrebsduo!
Vi kom helt tæt på FC Midtjyllands angrebsduo, Paul Onuachu og Alexander Sørloth, og spurgte ind til deres samarbejde.
Afspil video
Kæft, trit og retning! Se analysen af Alexander Zorniger!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen analyserer Alexander Zornigers tyske mentalitet.
Annonce
Annonce
Annonce