FHK sønderbankede Odder - nu venter en vild finale i Tønder

FHK knuste Odder totalt, da de to klubber mødtes torsdag aften i Fredericia. Nu venter en finale mod Tønder. Arkivfoto: Morten Pape

FHK sønderbankede Odder - nu venter en vild finale i Tønder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredericia HK tromlede hen over Odder Håndbold, og nu venter en enormt spændende finale mod Tønder søndag den 17. februar. Odder ligner et mandskab i store problemer.

Fredericia: Fredericia HK var mindst et par klasser bedre end Odder Håndbold, da de to klubber mødtes torsdag aften i Fredericia. Opgøret endte 35-25 til hjemmeholdet efter en kamp, der ikke var ret meget kamp i.

Odder Håndbold havde voldsomt brug for oprejsning efter at have tabt til Otterup med 11 mål i egen hule søndag. Fredericia HK var anderledes bedre stillet og red på en bølge af 10 sejre på stribe. I horisonten ventede en lille finale på FHK: Den 17. februar drager klubben til Tønder. De to klubber er side om side i toppen af rækken, og kampen kan meget vel definere, hvem der skal rykke direkte op.

Odder kom til Fredericia som et såret dyr, men gæsterne blev hurtigt forvandlet til byttedyr. Det skete indenfor en brutal periode, fra det niende til det 19. minut i første halvleg, hvor FHK-forsvaret stod fremragende, mens også hjemmeholdets offensiv var potent og scorede uden at sveden brød frem på panden.

Odder scorede til gengæld ikke, og FHK gik fra en føring på 6-4 og til en på 12-4.

Fredericia HK-Odder Håndbold 35-25 (18-10)
1. division, mændMål for FHK: Kristian Stoklund 7, Jimmi Elmgaard 5, Rune Schrøder 4, Martin Bisgaard 3, Rune Andersen 3,Jakob Mikkelsen 3, Jimmi Andersen 2, Rasmus Meyer 2, Peter Nielsen 2, Frederik Krarup 2, Nikolaj Mehl 1, Jakob Frederiksen 1.

Mål for Odder: Nichlas Hald 8, Dennis Haahr 5, Mads Grabe 3, Matias Damgaard 2, Rasmus Rokkjær 2, Frederik Damgaard 1, Rasmus Larsen 1, Nicolai Husum 1, Andreas Søgaard 1, Mike Paulsen 1.

Flyvende Stoklund

FHKs stjerne og playmaker Kristian Stoklund var fuldt opsat på at tage til Sønderjylland med fuld momentum. Tønder er hans tidligere klub, og han spillede ganske enkelt blændende og scorede efter behov. Når han er i det humør, er han umulig at stække for ethvert forsvar i 1. division.

Odder havde enorme vanskeligheder med at spille sig gennem den røde mur, og efter at have løbet panden mod den nok gange, blev lyset i øjnene på de neonklædte Odder-spillere slukket.

Selv når det en sjælden gang lykkedes gæsterne at komme til en fri chance, stod FHK-målmand Jimmi Andersen i vejen. Odders enorme vanskeligheder med at finde nettet blev tydeliggjort, da Mike Paulsen misbrugte et straffekast, selvom Andersen havde mere travlt med at brokke sig til dommeren, end han havde med at redde bolden. Den blev nærmest kastet direkte på skinnebenet af ham.

Odder var i panik og forsøgte sig med syv mod seks i slutningen af halvlegen. Det eneste, den manøvre medførte, var, at Jimmi Andersen kunne kaste bolden direkte i mål to gange. Og sådan døde også det forsøg på en vækkelse af gæsterne.

Og således gik første halvleg. Med FHK på et helt andet niveau og en pauseføring på 18-10.

Toudahl på banen

Det var som at se en lidende Odder blive smidt ned til en glubsk løve. Og anden halvleg kom ikke til at ændre på det billede. Martin Bisgaard og Jimmi Elmgaard satte et par hurtige træffere, og føringen voksede fra otte til ti mål: 23-13.

Mest bemærkelsesværdige hændelse var, at playmaker Frederik Krarup atter kom ind på et halgulv efter at have siddet ude i måneder med en grum knæskade. Godt for FHK, som dermed bliver styrket yderligere i oprykningskampen.

Odder Håndbold blev kastet ud i en identitetskrise efter nederlaget til Otterup og den befinder klubben sig fortsat i. Men FHK er bare et par klasser over langt hovedparten af modstanderne i denne sæson, også Odder Håndbold. Og alle klubber får et ordentligt drøn af FHK, når klubben spiller, som den gjorde i denne kamp.

Et kvarter inden kampens endeligt, begyndte FHK-tilskuerne at kræve Odders assistenttræner, Andreas Toudahl, på banen.

- Toudahl på banen, vi vil have Toudahl på banen.

Et yndet hadeobjekt i Fredericia.

Men det var også det mest interessante, der skete. Kampen var allerede slut. FHK endte med at vinde 35-25. Det var ikke et mål for meget.

FHK sønderbankede Odder - nu venter en vild finale i Tønder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seneste klip fra superligaen
Afspil video
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på aftenens danske nier!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på det danske angreb i kampen mod Montenegro.
Afspil video
Kom helt tæt på Alexander Zorniger og Brøndby IF!
Flemming Povlsen kom helt tæt på Brøndby IFs tyske træner, Alexander Zorniger.
Afspil video
Bechmann udpeger Superligaens fem bedste angrebskonstellationer!
Tommy Bechmann udpeger Superligaens fem skarpeste angrebskonstellationer.
Afspil video
Vi har interviewet FCM's tårnhøje angrebsduo!
Vi kom helt tæt på FC Midtjyllands angrebsduo, Paul Onuachu og Alexander Sørloth, og spurgte ind til deres samarbejde.
Afspil video
Kæft, trit og retning! Se analysen af Alexander Zorniger!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen analyserer Alexander Zornigers tyske mentalitet.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce