10 på stribe til suveræne FHK

Kristian Stoklund spillede en god kamp, da Fredericia HK hjemme sikkert slog Stoholm. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

10 på stribe til suveræne FHK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredericia HK vandt klart over formstærke Stoholm og er klar til et heftigt februar-program.

Fredericia: Hjemme slog FHK formstærke Stoholm med 28-19. Dermed forsvarer FHK førstepladsen i rækken og fik en fin indledning på februar, som byder på en stribe topkampe.

Stoholm begyndte ellers bedst og bragte sig foran med 3-1, men så scorede værterne 10 gange i træk og førte efter lidt mere end et kvarters spil med 11-3.

Godt forsvarsspil og stærke målmandspræstationer lå ifølge FHK-træner Jesper Houmark bag det ryk, som reelt afgjorde kampen. Stoholm kom aldrig siden i nærheden af point, og derfor blev kampens sidste tre kvarter afviklet uden spænding om udfaldet.

- Vi spillede en virkelig god kamp. Det var mere os, som var gode end Stoholm, der var dårlige. Vi ramte et højt niveau, og det gjaldt alle mand, siger Jesper Houmark.

Fredericia HK-Stoholm 28-19 (16-9)
1. division, mænd

Mål for FHK: Kristian Stoklund 7, Rune Schrøder 5, Martin Bisgaard 4, Jakob Frederiksen 3, Rasmus Ejlersen 2, Jakob Mikkelsen 2, Nikolaj Mehl 2, Kasper Young 1, Jimmi Elmgaard 1 og Rune Andersen 1.

Mål for Stoholm: Per Ryberg 6, Mikkel Hansen 5, Jakob Lauridsen 3, Johnny Landberg 2, Daniel Just 1, Martin Frandsen 1 og Frederik Fritsche 1.

Klasseforskal på dagen

FHK og Stoholm gik ind til kampen som rækkens mest formstærke mandskaber. FHK med ni sejre på stribe og Stoholm med fem.

Det sås dog ikke, da der på dagen var klasseforskel mellem rækkens førerhold og Stoholm, som hører hjemme i rækkens nederste halvdel.

Sejren og ikke mindst den fine indsats giver FHK-mandskabet et godt afsæt til en afgørende måned. I løbet af februar møder FHK de fire hold, som i øjeblikket er de nærmeste forfølgere.

Lyder som Wozniacki

Allerede torsdag 7. februar er Odder Håndbold gæst i Fredericia, og ti dage senere venter topkampen ude mod Tønder. FHK er fire point foran Tønder, men sønderjyderne har spillet to kampe færre. Senere i februar venter Skive hjemme og Team Sydhavsøerne ude.

- Jeg ved godt, jeg lyder som Caroline Wozniacki, men det er altså én kamp ad gangen. Jeg ved godt, vi har en topkamp mod Tønder, men taber vi til Odder, ser meget anderledes ud, når vi skal til Tønder, siger Jesper Houmark.

FHK-træneren fremhæver gode præstationer af Kristian Stoklund og fløjene Martin Bisgaard, Jakob Frederiksen og Kasper Young mod Stoholm på en dag, hvor der dog ifølge Jesper Houmarks vurdering var tale om en stærk holdpræstation.

10 på stribe til suveræne FHK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seneste klip fra superligaen
Afspil video
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på aftenens danske nier!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på det danske angreb i kampen mod Montenegro.
Afspil video
Kom helt tæt på Alexander Zorniger og Brøndby IF!
Flemming Povlsen kom helt tæt på Brøndby IFs tyske træner, Alexander Zorniger.
Afspil video
Bechmann udpeger Superligaens fem bedste angrebskonstellationer!
Tommy Bechmann udpeger Superligaens fem skarpeste angrebskonstellationer.
Afspil video
Vi har interviewet FCM's tårnhøje angrebsduo!
Vi kom helt tæt på FC Midtjyllands angrebsduo, Paul Onuachu og Alexander Sørloth, og spurgte ind til deres samarbejde.
Afspil video
Kæft, trit og retning! Se analysen af Alexander Zorniger!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen analyserer Alexander Zornigers tyske mentalitet.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce