Topholdet fældede FC Fredericia

FC Fredericia fik ikke lukket hullet til toppen. Det blev til nederlag mod Thisted. Arkivfoto: Mads Hansen

Topholdet fældede FC Fredericia

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredericia: FC Fredericia skuffede søndag hjemme med et nederlag på 3-1 til Thisted.

Efter 0-0 ved pausen slog gæsterne til i anden halvleg, mens FC Fredericia kan se tilbage på en eftermiddag, hvor mange brændte chancer kostede dyrt.

FC Fredericia var i løbet af første halvleg meget på bolden.

Spilovertaget blev dog ikke omsat i det helt åbenlyse chancer. Hjemmeholdet havde en stribe forsøg fra distancen, men ingen af afslutningerne testede for alvor Thisteds målmand.

Gæsterne spillede mere direkte, og generelt stod FC-forsvaret udmærket. Det blev dog til et par store Thisted-muligheder. Begge faldt til Sonny Jakobsen, og begge gange viste FC Fredericias målmand Alexander Nybo fint spil og klarede med et par flotte redninger.

FC Fredericia-træner Jesper Sørensen tog i pausen konsekvensen af den halv-tamme offensiv og satte Brent McGrath ind i stedet for Andreas Oggesen.

Gæsterne begyndte anden halvleg bedst.

Efter et par minutter kom de foran med 1-0, da Sonny Jakobsen fint udnyttede en kontramulighed. Jakobsen sparkede bolden ind bag en sagesløs Alexander Nybo.

Scoringen tvang FC Fredericia længere frem, og det lykkedes hjemmeholdet at få Thisted sat under et vist pres. Det kastede en stor mulighed af sig til Brent McGrath, mens Kevin Mendoza i Thisted-målet klarede flot.

Lige som det trak op til en udligning, slog gæsterne til for anden gang. Oliver Fredsted fik ikke fat nok i en tilbagelægning, og Mikkel Agger fangede bolden. Den slags muligheder giver man ikke en mand som Agger, der scorede sikkert, og med sin ottende træffer lagde Agger sig alene i spidsen for 1. divisions topscorerliste.

FC Fredericia svarede dog hurtigt igen, da Denis Fazlagic med et fint indlæg fandt Anders Holvad. Holvad scorede sikkert, og spændingen var genskabt.

Derefter kom FC Fredericia til et par gevaldige chancer, som begge blev misbrugt. Den første faldt til Denis Fazlagic, som slap alene igennem, men han tabte den direkte duel med Kevin Mendoza.

Det samme gjorde Anders Holvad kort efter, da også var alene med Thisted-keeperen, og da Holvad fik afsluttet på riposten, stod én af Thisteds forsvarsspillere i vejen.

Hjemmeholdet havde godt fat, og det andet mål lurede. Det kom dog ikke. I stedet slog gæsterne til for tredje gang. Indskiftede Sead Gavranovic gjorde det til 3-1 på et flot langskud, og dermed var kampen lukket.

Scoringen piftede kampen, og Thisted kørte sikkert sejren hjem.

FC Fredericias næste kamp er søndag 15. oktober, når det gælder udekampen mod Nykøbing FC, og ugen efter skal fredericianerne en tur til Roskilde. Næste kamp på Monjasa Park er 25. oktober, når det gælder pokalkampen mod HB Køge.

Live Blog FC Fredericia - Thisted FC

Topholdet fældede FC Fredericia

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Seneste klip fra superligaen
Afspil video
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på aftenens danske nier!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på det danske angreb i kampen mod Montenegro.
Afspil video
Kom helt tæt på Alexander Zorniger og Brøndby IF!
Flemming Povlsen kom helt tæt på Brøndby IFs tyske træner, Alexander Zorniger.
Afspil video
Bechmann udpeger Superligaens fem bedste angrebskonstellationer!
Tommy Bechmann udpeger Superligaens fem skarpeste angrebskonstellationer.
Afspil video
Vi har interviewet FCM's tårnhøje angrebsduo!
Vi kom helt tæt på FC Midtjyllands angrebsduo, Paul Onuachu og Alexander Sørloth, og spurgte ind til deres samarbejde.
Afspil video
Kæft, trit og retning! Se analysen af Alexander Zorniger!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen analyserer Alexander Zornigers tyske mentalitet.
Annonce
Annonce