Anføreren forlænger med FC Fredericia: Han er et omdrejningspunkt på vores hold

Christian Ege har underskrevet en ny kontrakt med FC Fredericia, og dermed har parterne papir på hinanden til sommeren 2021. Arkivfoto: Lars Rasborg

Anføreren forlænger med FC Fredericia: Han er et omdrejningspunkt på vores hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anføreren skal også i fremtiden være et vigtigt omdrejningspunkt i 1. divisionsklubben.

Fredericia: En af FC Fredericias vigtigste profiler, Christian Ege, har forlænget sin aftale med klubben med tre år fra sommeren 2018, så den nu løber til sommeren 2021.

Midtbanespilleren har udviklet sig meget de seneste år, og FC Fredericias direktør Stig Pedersen glæder sig derfor over at få aftalen med en kulturbærer på plads.

- Christian flytter hele tiden tingene i den rigtige retning - både for holdet, klubben og sig selv. Han udfordrer konstant sig selv og sine omgivelser, og den slags har vi brug for, siger Stig Pedersen.

Det seneste år har FC-anføreren udviklet sig med ekstra fart, både som spiller og menneske, og han har talrige gange vist sit værd for klubben i dette succesfulde efterår.

- Han er et omdrejningspunkt på vores hold, og det glæder os meget, at han også skal være det i de kommende år. Det er ligeledes et vigtigt signal for os, at vi forlænger med anføreren, da vi har mange spillere med kontraktudløb til sommer, siger Stig Pedersen.

 

Mere kontinuitet

I den nuværende trup er Christian Ege manden med flest kampe for FC Fredericia, og netop kontinuitet er også et pejlemærke for klubbens ledelse.

- Det fokuserer vi meget på, for vi vil gerne have en stamme af spillere, som er hos os i flere år. Vi har jo på trænersiden set, hvad det kan føre med sig, siger Stig Pedersen med reference til Jesper Sørensens arbejde de seneste par år.

FC Fredericias direktør fortæller, at fremtidsplanerne i højere grad handler om at skabe et fundament i truppen, som så kan suppleres af eksempelvis lejespillere, og i den model er forlængelsen med Christian Ege den solide sokkel.

- Christian har udviklet sig ekstra meget under Jesper Sørensens ledelse, men han spiller selvfølgelig stadig med stor tænding. Det skal han også gøre, men han gør det langt mere balanceret end tidligere, siger Stig Pedersen og tilføjer hurtigt med glimt i øjet:

- Han er dog en spiller, der ofte lander i hårde nærkampe, og jeg vil da ikke afvise, at han igen får et enkelt kort, men vi ved, han er glad for at være i klubben, og jeg kan kun sige, at det er gengældt, siger FC Fredericias direktør. 

Anføreren forlænger med FC Fredericia: Han er et omdrejningspunkt på vores hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Seneste klip fra superligaen
Afspil video
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på aftenens danske nier!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen giver deres bud på det danske angreb i kampen mod Montenegro.
Afspil video
Kom helt tæt på Alexander Zorniger og Brøndby IF!
Flemming Povlsen kom helt tæt på Brøndby IFs tyske træner, Alexander Zorniger.
Afspil video
Bechmann udpeger Superligaens fem bedste angrebskonstellationer!
Tommy Bechmann udpeger Superligaens fem skarpeste angrebskonstellationer.
Afspil video
Vi har interviewet FCM's tårnhøje angrebsduo!
Vi kom helt tæt på FC Midtjyllands angrebsduo, Paul Onuachu og Alexander Sørloth, og spurgte ind til deres samarbejde.
Afspil video
Kæft, trit og retning! Se analysen af Alexander Zorniger!
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen analyserer Alexander Zornigers tyske mentalitet.
Annonce
Annonce