Værksted skifter ejer: 32-årig overtager inventar og kunder

Kristian Refvik til venstre har overtaget Gedved Auto fra Jim Vildrik. Vildrik vil fremover koncentrere sig om sit firma, MC-importen. Foto: Jens Amtoft

Værksted skifter ejer: 32-årig overtager inventar og kunder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jim Vildrik har afhændet Gedved Auto for at koncentrere sig om MC-importen. Ny mand er Kristian Refvik.

Gedved: Det er en smilende Kristian Refvik, der byder velkommen i forkontoret hos Gedved Auto på Egebjergvej 49 i Gedved.

Han sætter sig i en af de fire bløde biografsæder, der er placeret om et lille bord, hvor der står kaffe og pebernødder.

- Det er min forgænger hos Gedved Auto Jim Vildrik, der har sat sæderne op. Jeg regner med at beholde dem. De er da sjove, siger 32-årige Kristian Refvik med et smil.

Det er blot få dage siden, han overtog Gedved Auto fra netop Jim Vildrik, der fremover koncentrerer sig om sit firma, MC-importen fra nabobygningen.

Nu håber Kristian Refvik, at kunderne fortsat vil bruge Gedved Auto.

- Jeg har allerede travlt. Udover de mindre ting folk kommer med, som f.eks. udskiftning af pærer, så er der lige nu en ventetid på omkring en uge. Mere skal der heller ikke være, siger Kristian Refvik.

Det er 12 år siden, han blev udlært automekaniker, og siden har han beskæftiget sig med forskellige områder inden for faget.

- Det er vel inden for de sidste fem-seks år, at jeg har overvejet at blive selvstændig. Jeg har været ude for at se på nogle værksteder, før jeg fandt det her sted, siger Kristian Refvik og viser rundt på værkstedet.

- Den store fordel ved at starte her er, at jeg kan leje Jim's maskiner med forkøbsret. Han har jo også en stor kundegruppe i forvejen, siger Kristian Refvik.

Selv om han formelt startede 1. december, har han været i gang med Gedved Auto den seneste måned sideløbende med et fuldtidsjob hos Autohuset Vestergaard, hvor han nu er stoppet for at hellige sig sit nye firma.

Den store fordel ved at starte her er, at jeg kan leje Jim's maskiner med forkøbsret. Han har jo også en stor kundegruppe i forvejen.
Kristian Refvik, automekaniker
Selv om han formelt åbnede 1. december, har Kristian Refvik allerede nu travlt. Foto: Jens Amtoft
Selv om han formelt åbnede 1. december, har Kristian Refvik allerede nu travlt. Foto: Jens Amtoft

Prøvet lidt af hvert

Kristian Refvik har altid vidst, at han skulle være mekaniker.

- Min far kørte lastbil, og jeg hjalp til med bilen derhjemme. Han hjalp mig med min knallert, og da jeg var 12 år, kunne jeg skifte bremser på en Volvo 240, fortæller Kristian Refvik med et stort smil.

Derfor var det helt naturligt, at han startede som fejedreng hos Autohuset Vestergaard i Horsens, og han blev udlært automekaniker samme sted i 2006.

Hos Autohuset Vestergaard har han arbejdet som svend og som værkstedsassistent - han arbejdede også en periode som værkstedsassistent hos BMC Auto på Spedalsø i Horsens.

Senest har han arbejdet som servicechef for Autohuset Vestergaard med ansvar for 28 medarbejdere.

- Jeg har efterhånden prøvet lidt af hvert. Autohuset Vestergaard har mere end ti bilmærker, så min erfaring er bred. Det var et rigtig fint sted at være, fortæller Kristian Refvik.

Han betegner sig selv som perfektionist.

- Det gælder selvfølgelig på værkstedet, men det gælder også i forhold til bogholderi. Jeg har ikke ansat en bogholder af samme grund, for jeg vil helst gøre det selv, og jeg har god erfaring fra mit tidligere arbejde, siger Kristian Refvik.

Han er opvokset i Haldrup, men i dag bor han i Horsens med sin kone og barn på 16 måneder.

Værksted skifter ejer: 32-årig overtager inventar og kunder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce