Tunøs fremtid blev debatteret

Erhvervstræffet på Tunø havde deltagelse af ca. 40 personer. På billedet ses fra venstre souschef i Odder Kommunes tekniske afdeling Bent Hodde Mortensen, borgmester Uffe Jensen (V), Nicolai Hommelhoff fra Searangers, folketingsmedlem Mette Hjermind Dencker DF, direktør for social, sundhed og seskæftigelse i Odder Kommune Jette Lorenzen, turistchef Helle Rosenberg, udviklingschef Karsten Gertsen og Bent Sundgård fra erhvervsforeningen på Tunø. Foto: Odder Kommune

Tunøs fremtid blev debatteret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester Uffe Jensen (V) foreslår etablering af et såkaldt ø-råd.

Tunø: Borgmester Uffe Jensen (V) var en af deltagerne, da der i denne uge blev holdt erhverstræf på Tunø.

Mødet, der blev afviklet på Tunø Skole, var for både øboerne og for andre med interesse i Tunø, og ca. 40 deltagere mødte frem. Mange deltog med både indlæg, debat og brainstorming.

- Der var god stemning, og der kom mange gode ideer til, hvordan vi kan gøre opmærksom på Tunøs store potentiale, siger borgermester Uffe Jensen (V).

Ønsker et ø-råd

Han holdt selv et et oplæg, hvor han bl.a. kunne berette, at byrådet lægger op til, at der skal nedsættes et § 17.4-udvalg med henblik på Tunøs udvikling.

- Jeg fortalte også, at byrådet bredt ønsker, at der eksempelvis etableres et ø-råd, så Tunø i langt højere grad taler med en tunge. Vi skal alle trække i den samme retning. Det vil byrådet gerne hjælpe med, naturligvis sammen med repræsentanter fra Tunø og andre eksterne samarbejdspartnere, siger Uffe Jensen.

Udvalget forventes nedsat snarest og at arbejde indtil årets udgang med aktuelle udfordringer for Tunø. Det skal komme med anbefalinger, som der så kan arbejdes videre med.

Mette Hjermind Dencker, medlem af Folketinget, landdistrikt- og ø-ordfører for DF, kom også med et indlæg på dagen. Senere talte Jette Lorenzen, direktør for Social, Sundhed og Beskæftigelse i Odder Kommune og udviklingschef i Odder Kommune Karsten Geertsen.

Nicholai Hommelhoff, der er kendt fra Searangers, holdt et oplæg, og det samme gjorde Helle B. Rosenberg, turistchef i Kystlandet.

Tunøs fremtid blev debatteret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce