Stort bilhus overtager bilforhandler i Horsens

Anders Jensen (tv), koncern direktør i Autocentralen, ser frem til at overtage VW forhandlingen i Horsens og tilføre Skoda til adressen. Nuværende direktør Thomas Søndergaard (th) fortsætter som filialchef i forretningen. Foto: PR Foto

Stort bilhus overtager bilforhandler i Horsens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Små, enstrengede familiefirmaer får sværere og sværere ved at følge med investeringskravene i bilbranchen, lyder forklaringen.

Horsens: Autocentralen har per 1. oktober overtaget VW i Horsens.

Med opkøbet af VW i Horsens befæster Autocentralen sin førerposition i Sydjylland og viderefører vækststrategien som modværn mod konjunktursvingninger og politiske indgreb.

- Små, enstrengede familiefirmaer får sværere og sværere ved at følge med investeringskravene og modstå konjunktursvingninger og forskydninger i markedet. Det gælder ikke mindst i bilbranchen, der netop har været gennem flere måneders politikerskabt salgstørke, siger Anders Jensen, koncerndirektør i Autocentralen.

Morten Bøhm er ansat som ny vicedirektør i Autocentralen. Foto: PR Foto
Morten Bøhm er ansat som ny vicedirektør i Autocentralen. Foto: PR Foto

Den rette kurs

Han er ikke i tvivl om, at man med de seneste års markante investeringer har lagt den rette kurs.

- På sigt er vi ikke i tvivl om, at det er de store bilhuse, som står tilbage. Vores mål er at etablere et bredt kvalitetsudbud inden for bilmodeller og service i regionen, så vi er solidt rustet til at møde alle de nye udfordringer, som kundernes behov, teknologien og lovgivningen fremover vil byde på, fortæller Anders Jensen.

Købet betyder, at man overtager salg og reparation af VW og Skoda i Horsens, hvor selskabet i forvejen også har Audi service. Nu tilføres Skoda, og der bygges om, så mærkerne får en ny og flot præsentation på samme adresse, Vejlevej 1.

VW Horsens er en tidligere familiedrevet forretning, der op til nu har haft Semler retail og J. Thomas Søndergaard som ejere.

- Vi ser frem til at overtage denne veldrevne forretning og tilføre kunderne i Horsens muligheden for både at købe og få repareret VW/Skoda i byen. På den lange bane udbygger vi aktiviteterne med et helt nyt bilhus. Horsens er en by i fremgang og vækst, så der skal vi være, forklarer Andens Jensen.

Fra familiefirma til koncern

Autocentralen startede i Kolding i 1976, og siden har familiefirmaet gennem opkøb bredt sig til de fleste store byer i regionen. Koncernen rummer i dag syv forretninger samt 10 bilmærker og spænder geografisk lige fra trekantområdet og vestpå til Horsens.

Sidste år kom det frem, at Autocentralen også planlægger at bygge et nyt stort bilhus i Kolding for at samle aktiviteterne fra de tre forretninger, man har i byen. Gruppen omsatte for ca. 1.3 mia kr. i 2016. For at styrke organisationen er Morten Bøhm Jørgensen pr. 1. september ansat som vicekoncerndirektør/COO hos Autocentralen. Morten kommer fra en stilling som Filialdirektør hos Terminalen Aarhus, og han har været i Nic. Christiansen gruppen i 15 år som direktør i forskellige selskaber.

Overtagelsen markeres med et stort Åbent Hus arrangement den 11.-12. november med Danmarkspremiere på den nye VW Polo samt masser af tilbud på Skoda.

Stort bilhus overtager bilforhandler i Horsens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce