Hotel og restaurant i Horsens er solgt og lukker

Restaurant Over Middel og Hotel Danica har sidste åbningsdag 21. maj, hvorefter nøglen drejes for sidste gang. Det er endnu ikke offentliggjort, hvad der skal ske med stedet. Arkivfoto: Martin Ravn

Hotel og restaurant i Horsens er solgt og lukker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udsigten til flere år med larm fra byggeriet på Kvickly-grunden har fået ejer Torben Weihrauch til at sælge Ove Jensens Allé 28, hvor Hotel Danica ligger sammen med Restaurant Over Middel.

Horsens: Bygningerne på Ove Jensens Allé 28 i Horsens er blevet solgt, og de nye ejere vil ikke fortsætte driften af Hotel Danica og Restaurant Over Middel, som derfor lukker 21. maj.

Det oplyser Torben Weihrauch, der har ejet bygningen siden 2008, til Horsens Folkeblad.

Han ønsker ikke at oplyse på nuværende tidspunkt, hvem han har solgt bygningerne til, ligesom han ikke vil udtale sig om deres planer for stedet. Kun altså at de ikke vil fortsætte med at have hotel og restaurant.

- Det er vigtigt for mig at påpege, at Danica og Over Middel ikke lukker af økonomiske årsager. Det her handler om, at vi står over for en lang periode med byggeri på Kvickly-grunden. Med vores placering direkte ud til den kommende byggeplads, bliver de næste fem år et rent støjhelvede fra morgen til aften, hvilket er dårlige forudsætninger for optimal hotel- og restaurantdrift. Vi har forsøgt at gøre indsigelser og komme med ønsker til den nye lokalplan, men det er ikke lykkedes, siger Torben Weihrauch og påpeger, at stedets forpagtere, Morten Klitsgaard Knudsen, Philip Daniel Jensen og Jacob Buhl Lyreskov, i en konkurrencepræget branche alligevel har formået at hæve omsætningen på både hotel- og restaurantdelen hvert år.

- Derfor er det med stor ærgrelse, at det lukker. Vi frygter bare, at vi pga. byggeriet fra nu af vil få en betydelig nedgang i omsætningen og dermed en langsom død. Derfor har vi besluttet at lukke og slukke i tide, siger Morten Klitsgaard Knudsen i en pressemeddelelse.

- Det er vigtigt for os at pointere, at alle arrangementer indtil 21. maj vil blive gennemført som aftalt, tilføjer han.

Det er købers lod at fortælle omverdenen, hvad de har til hensigt at bruge bygningen til. Jeg kan bare konstatere, at de ikke vil drive hotel og restaurant.
Torben Weihrauch, ejer af Ove Jensens Allé 28

Fuldt fokus på det italienske køkken

Knudsen, Lyreskov og Jensen driver ved siden af Hotel Danica og Restaurant Over Middel også det italienske spisested Mamma's i Grønnegade 15.

Her vil de fremover lægge deres kræfter i håbet om, at de kan trække stamkunder fra restauranten på Ove Jensens Allé med ned i latinerkvarteret. Lige nu arbejder de på at indhente en tilladelse til at udvide køkkenet.

Deres koncept med mad ud af huset fra Restaurant Over Middel fortsætter uændret.

Torben Weihrauch har ikke ønsket at oplyse salgsprisen.

Hotel og restaurant i Horsens er solgt og lukker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce